en

Descobreix “Volant”: El Nou Senzill de Patricia Garrido que Enlaira l’Esperit

Una Oda a la Vida a través de la Música Catalana

La talentosa artista catalana Patricia Garrido presenta amb entusiasme el seu últim senzill: “Volant”. Aquesta nova peça musical captura l’elegància i la sensibilitat en una oda a la vida, buscant elevar-nos a través de la seva expressió melòdica. Segons les paraules de la mateixa Garrido, “Volant” no és només una cançó, sinó una exploració de les coses més importants de la vida.

Garrido comparteix que la seva música cerca ressaltar els aspectes essencials que sovint passen desapercebuts en la rutina quotidiana. La cançó és una reflexió sobre els valors, les emocions i les experiències que realment donen suport i sentit a la nostra existència. A través de “Volant”, l’artista catalana ens convida a contemplar els moments i els sentiments invisibles que constitueixen el fonament de la nostra vida.

Patricia Garrido, amb una trajectòria rica en diversitat musical, es revela com una cantautora apassionada amb una dedicació duradora a l’art. Amb tres cançons publicades fins ara, Garrido destaca la seva visió artística única i prometedora.

Descobreix a Patricia Garrido i deixa’t portar per les ales de la seva música amb “Volant”.

 

Escolta VOLANT

El Fenómeno Mundial “FUERZA BRUTA WAYRA” Desembarca por Primera Vez en Barcelona

Pánico en la Sala 335