en ,

El futbol català protagonista a les nominacions dels Premis Golsmedia 2022

Aquesta propera tardor Golsmedia.com, el diari digital esportiu de referència al futbol nacional, avantsala de l’elit, celebrarà la seva II Gala Nacional dels Premis Golsmedia. Com així va passar el passat novembre de 2021 aquesta gran festa del futbol nacional tornarà a reunir a la Ciutat del Futbol de Las Rozas futbolistes i tècnics/iques de tot el país.

Aquests guardons que compten amb la col·laboració de la Reial Federació Espanyola de Futbol premien els i les millors/es entrenadors/es, porters/es i jugadors/es de la temporada 2021/22 en les següents categories: Primera Federació, Segona Federació, Tercera Federació, Divisió d’Honor Juvenil, i les principals lligues femenines: Primera Iberdrola, Lliga Repte i Primera Nacional Femenina.

38 nominats/des de Catalunya, on destaca la representació del CE Manresa, i al futbol femení el FC Barcelona i Llevant Las Planas

El futbol català compta amb diversos nominats a Primera Federació: Manu García (Nàstic), Emili Bernad (Sabadell), Ferran Jutglà (FC Barcelona), i en representació del FC Andorra: Nico Ratti i Eder Sarabia. A Segona Federació el RCD Espanyol és protagonista amb les nominacions d’Àngel Fortuño i Dani Villahermosa.

A Tercera Federació han estat seleccionats els porters: Óscar Pulido (CE Manresa), Toni Casamayor (FC Vilafranca) i Carles Segura (CP Sant Cristòfol). A la categoria de Millor Jugador: Suleiman Camara (Girona B), Pau Darbra (CE Manresa) i Eloi Amagat (UE Olot). I finalment nominats a Millor Entrenador: Oliver Ballabriga (CP Sant Cristòfol), Manix Mandiola (UE Olot) i Ferran Costa (CE Manresa).

Pel que fa a la categoria Divisió d’Honor han estat nominats els jugadors: Nil Ruiz i Dani Cervera (CF Damm), Ander Astralaga i Víctor Barberá (FC Barcelona), Luca Warrick (RCD Espanyol). A la categoria d’entrenadors: Luis García (CF Damm) i Ignasi Senabre (CE Europa).

Al futbol femení, a Primera Iberdrola el FC Barcelona és molt protagonista amb nombroses nominacions: Sandra Paños, Alexia Putellas, Aitana Bonmatí, Irene Paredes i l’entrenador Giráldez. A Reto Iberdrola cal destacar les nominacions de: la portera Sara Esquerdo, Elena Julve i l’entrenador Ferran Cabello (Levante Las Planas). A més, en aquesta categoria ha estat nominat l’entrenador Óscar Corbacho, tècnic de la Secció Esportiva AEM Lleida.

A Primera Nacional, el futbol català també optarà a diversos guardons: les porteres Brígida Llevat (CD Riudoms) i Núria González (CE Europa), la jugadora Ari Sánchez (RCD Espanyol B), i el premi a Millor Entrenador del Grup III serà per a un d´aquests tres: Joan Bacardit (CE Europa), Jonathan Ruíz (RCD Espanyol B) i Carlos García (CE Sant Gabriel).

A Golsmedia.com pots consultar la llista completa de tots/es els i les nominats/des dels esmentats guardons.

Les nominacions s’obtenen del resultat de les votacions dels aficionats/ades a Golsmedia.com i la valoració dels/de les entrenadors/es de cadascuna de les lligues premiades

En total seran 126 entre futbolistes i tècnics/ques que seran premiats en aquesta gran festa del futbol nacional.

Aquest setembre Golsmedia ha donat a conèixer els i les nominats/des als Premis Golsmedia 2022, després de les votacions dels i les aficionats/des durant el passat mes de juny al mateix diari digital. A més, el 50% del resultat s’ha obtingut dels vots de cadascun dels i les entrenadors/es de cadascuna de les lligues que serà premiades aquesta tardor. Ara Golsmedia ha donat a conèixer els i les nominats/des, tres per cada categoria (Millor Porter/a, Millor Jugador/a i Millor Entrenador/a) i lliga (de Primera, Segona i Tercera Federació, Divisió d’Honor Juvenil, i el futbol femení: Primera Iberdrola, Lliga Repte i Primera Nacional Femenina).

Xarxa de Mat #226 24/09/2022

Aquest divendres arrenca el Festival•B en la seva primera edició al Parc del Fòrum