en , ,

El musical ‘Les històries de l’avi Josep’ arriba al Teatre Aquitània per emocionar-nos amb reflexions sobre el temps, les pors i les xarxes socials

La companyia WeColorMusic presenta un espectacle basat en fets reals que reflexiona sobre la gestió del temps i les pors, amb música original interpretada en directe

“Les històries de l’avi Josep”, el musical inspirat en fets reals que ha conquistat la crítica, arriba al Teatre Aquitània del 8 al 18 de juny. El muntatge, creat per la companyia WeColorMusic, aborda temes universals com la gestió del temps, les pors, les xarxes socials i la memòria històrica de manera fresca i dinàmica. Les històries, basades en fets reals, són el tret distintiu de WeColorMusic, que també destaca per la música original interpretada en directe.

L’obra, creada per Mar Puig Lecha i Mateu Peramiquel Borjas, ha recorregut Catalunya amb més de cent actuacions i ha tingut èxit a Barcelona en dues ocasions. Les representacions, protagonitzades per Mar Puig, Júlia Sardà i Joan Sáez, acompanyats per Mateu Peramiquel i Daniel Giró al piano, es realitzaran a Teatre Aquitània, amb entrades disponibles per 14 euros.

WeColorMusic, la companyia responsable d’aquest musical, destaca per les seves creacions originals d’espectacles d’arts escèniques i musicals basats en històries reals. Amb l’objectiu de mostrar històries inspiradores de persones anònimes, WeColorMusic ha rebut elogis per les seves produccions, com “Bruna” i “Les històries de l’avi Josep”. Recentment, han estrenat “Alan”, un musical sobre la història d’Alan Montoliu Albert, que tindrà una temporada al Teatre Condal a partir d’octubre. Amb aquestes propostes, WeColorMusic busca emocionar i fer reflexionar l’espectador a través de les seves experiències personals.

Pots comprar les teves entrades en aquest enllaç:
https://www.aquitaniateatre.com/ca/programacio/c/90-les-histories-de-lavi-josep.html  

Xarxa de Mat #250 27/05/2023

Las Niñas de Cádiz llegan a Barcelona con su exitoso espectáculo “El viento es salvaje”