en

Els Mercats de Barcelona Es Sumen a la Solidaritat amb la Campanya ‘Posa’t la Gorra!

Una vintena de mercats de la ciutat col·laboren amb l’Associació de Nens i Nenes amb Càncer venent gorres per recaptar fons el dissabte 4 de novembre

Aquest dissabte 4 de novembre, la ciutat de Barcelona es converteix en un escenari de solidaritat amb la campanya “Posa’t la Gorra!” promoguda per l’Associació de Nens i Nenes amb Càncer (AFANOC). L’objectiu és recaptar fons per a aquesta noble causa, i l’esforç es fa visible a una vintena de mercats de la ciutat.

Des de les 10 fins a les 14 hores, voluntaris de l’AFANOC estaran presents en 20 mercats emblemàtics de Barcelona, venent gorres per 8 euros cadascuna. Aquesta iniciativa té com a principal objectiu recolzar les famílies i infants afectats pel càncer, oferint suport econòmic i emocional.

Els mercats participants inclouen noms com Santa Caterina, Sant Andreu de Palomar, La Mercè, La Concepció, Sants, La Marina, Les Corts, Lesseps, El Carmel, Canyelles, La Guineueta, Poble Nou, Felip II, Provençals, Montserrat, La Trinitat, Vall d’Hebron, La Llibertat, Sant Antoni i l’Abaceria Central. Així, la campanya arriba a cada racó de la ciutat gràcies a la col·laboració de l’Institut de Mercats de Barcelona, la direcció de cada mercat, les associacions de comerciants i paradistes, i, sobretot, la xarxa de voluntaris i voluntàries.

Aquesta iniciativa enceta 14 anys consecutius de col·laboració, i la resposta dels ciutadans i ciutadanes ha estat fonamental per donar suport a aquesta causa. La solidaritat es fa evident no només en l’acte de compra de les gorres, sinó en la capacitat de fer arribar el missatge de suport a totes les famílies afectades.

Cal destacar que aquest no és l’únic esdeveniment relacionat amb la campanya “Posa’t la Gorra!”. El diumenge 3 de desembre, la festa del “Posa’t la Gorra!” es celebrarà al Poble Espanyol de 10 a 14 hores. L’actriu i guionista Elisenda Pineda, acompanyada pel cantant de trap català Lildami, dinamitzarà l’escenari amb diverses actuacions, incloent-hi la participació d’artistes com TITÓ, el grup BETA, ex concursants d’EUFÒRIA i el trio de la Garriga, GERTRUDIS. La festa inclourà també una lectura de manifest amb la participació de joves i infants que han viscut la realitat de la malaltia, acompanyats per la junta de l’AFANOC i representants institucionals.

La campanya “Posa’t la Gorra!” és una oportunitat de fer una diferència tangible per aquells que lluiten contra el càncer. La compra d’una gorra no només és un gest de solidaritat, sinó també un recordatori de la importància de la comunitat en moments difícils. Uneix-te al moviment, posa’t la gorra i dóna suport a aquesta causa noble.

Tothom ho sap tot #2 – ELS NENS PRODIGI

Pánico en la Sala 328