en ,

Forever Joves amb BACHIR SAMB i BELSAY

En el programa número 35 de la temporada 14 del “Forever Joves” de Ràdio Sant Boi @radiosantboi, us convidem a sintonitzar el proper  divendres 21 DE JUNY a les 21:00  hores i  la seva repetició el dissabte 22 DE JUNY a les 10 hores a 7deRàdio @7deradio on entrevistarem a 

🌟BACHIR SAMB🌟 

@bachirsamb_

El jove cantant, actor, model i escriptor ens presenta les seves últimes cançons com Saveur, Confiance, Je regrette o Trop Tard, així com el seu nou tema que estrenarem que es titula Defi.

Repasarem tots els seus èxits com Aquí estaré, Seconde chance o Adelina, cançó dedicada a la protagonista de la seva primera novel·la titulada Una carta para Adelina.

La seva música inspira frescor en un artista emergent que barreja diferents estils des del clàssic pop a ritmes fusió d’arrel a música dance o balades pop entre el castellà i el francès. No et deixarà indiferent.

També parlarem de la sèrie La Academia en la qual ell participa i que podem veure a Prime Video.

Bachir és polifacètic i pas a pas ens va ensenyant totes les qualitats que té en les diferents facetes que realitza. Gran Bachir.

🌟BELSAY🌟 

@isabelburguillos

Isabel Burguillos escriptora, cantant i compositora ens presenta la seva nova cançó amb el nom artístic de BELSAY.

Comença una nova etapa amb la cançó La danza de la libertad, un cant a l’optimisme i l’esperança.

L’autora del disc-llibre La herencia del sol de l’editorial Letrame que ja va per la seva segona edició, ens presentarà el tema que ha compost per animar la selecció espanyola de futbol per a l’Eurocopa 2024, España por la Eurocopa.

.Una gran veu, un gran cor.

Quina emoció!

La música no pot deixar de sonar!

Aquest programa és altament recomanat i  serà un esdevenimen texcepcional. No t ho pots´perdre!

Prepara’t per a un programa que promet ser espectacular!

T’espero tots els divendres a l ’emissora de Ràdio Sant Boi a les 19 hores i també podeu recuperar el programa a la web del’emissora:enacast.com

#radiosantboi#foreverjoves#entrevista#radio#music#musica #yosoyradiosantboi#josocradiosantboi#todovaasalirbien#pasionporlamusica

Podràs escoltar el programa a 7deradio.cat els divendres a les 21 hores i la seva repetició els dissabtes  a les 10hores.

#7deradio @7deradio

Escrit per Paco Sánchez

Pánico en la Sala 352 | Pako Mulero | Luces, cámara…Enter Play. Vol.1 | Estrenos

Pánico en la Sala 353 | The Rocky Horror Picture Show | TransilvaniaExpress | SuperMovies