en ,

Forever Joves T-14 P-27

En el programa número 27 de la temporada 14 del “Forever Joves” deRàdio Sant Boi @radiosantboi, us convidem a sintonitzar el proper  divendres 19 d’abril a les 21:00  hores i  la seva repetició el dissabte 20 d’abril a les 10 hores a 7deRàdio @7deradio on entrevistarem a

🌟MANEL MARÍN🌟

El nostre company de l’emissora ens va parlar dels 35 anys en antena del seu programa Born to be bad de Ràdio Sant Boi, un dels més veterans.

També ens va parlar del concert solidari Sempre somniem.Serà el dissabte 13 d’abril, a les 18 hores, a Can Massallera, on actuaran entre d’altres L’H Attack Brass Band de l’EMMCA, Alberto Bello trío, Dan Posen & Laia Porta, Blueroomess, Marco R Wagner, Jeff Espinoza, Xavier Soranells, Paul Shelloe & Kerry Pastine, Erxart Casas, Txell Suts o Xavier Soranell.

La recaptació va estar lliurada a l’associació FinRett.

Born to be bad és un programa musical dedicat al rock and roll, rockabilly, blues, garatge, punk rock, soul i música de les arrels, que dóna a conèixer artistes nacionals i internacionals.

També ens van visitar els músics Kerry Pastine i Paul Shellooe @kerrypastine Kerry Pastine @pshellooe Paul Shellooe i la participació de l’escriptor Àngel Morán @angelmoran autor de la novel·la Carcelera de Pedro, el Cojo de Edicions Arena. Àngel Morán.

Aquest programa és altament recomanat i  serà un esdeveniment excepcional. No t ho pots´perdre!

Prepara’t per a un programa que promet ser espectacular!

T’espero tots els divendres a l ’emissora de Ràdio Sant Boi a les 19 hortes i també podeu recuperar el programa a la web del’emissora:enacast.com

#radiosantboi#foreverjoves#entrevista#radio#music#musica #yosoyradiosantboi#josocradiosantboi#todovaasalirbien#pasionporlamusica

Podràs escoltar els programes a 7deradio.es els divendres a les 21 hores i la seva repetició els dissabtes  a les 10hores.

#7deradio@7deradio

Escrit per Paco Sánchez

Forever Joves T-14 P-26

Forever Joves T- 14 P-28