en ,

Forever Joves T-14 P-30

Enel programa número 30 de la temporada 14 del “Forever Joves” deRàdio Sant Boi @radiosantboi, us convidem a sintonitzar el proper  divendres 10 de maig a les 21:00  hores i  la seva repetició el dissabte 11 de maig a les 10 hores a 7deRàdio @7deradio on els protagonistes seran els llibres i les cançons.

Luís García Gil, l’escriptor de poesia i prosa, sobre el cinema i la cançó d’autor, ens  presenta el seu últim llibre ‘Serrat: Se hacw camino al andar’ d’Alianza Editorial, una biografia autoritzada del nostre estimat Joan Manuel Serrat.

I la Isabel Burguillos, escriptora, compositora i cantant, ens va venir a presentar el seu disc-llibre ‘La herencia del sol’. El llibre uneix poesia en prosa i vers on expressa la seva recerca interior i reflexiona sobre l’origen dels seus pensaments i emocions.

Aquest programa és altament recomanat i  serà un esdeveniment excepcional. No t ho pots´perdre!

Prepara’t per a un programa que promet ser espectacular!

T’espero tots els divendres a l ’emissora de Ràdio Sant Boi a les 19hortes i també podeu recuperar el programa a la web de l’emissora: enacast.com

#radiosantboi#foreverjoves#entrevista#radio#music#musica #yosoyradiosantboi#josocradiosantboi#todovaasalirbien#pasionporlamusica

#7deradio@7deradio

Escrit per Paco Sánchez

Veniu al Lila Fest!

Forever Joves T-14 P-31