en ,

Forever Joves T-14 P-34

En el programa número 34 de la temporada 14 del “Forever Joves” de Ràdio Sant Boi @radiosantboi, us convidem a sintonitzar el proper  divendres 7 de juny  a les 21:00  hores i  la seva repetició el dissabte 8 de juny  a les 10 hores a 7deRàdio @7deradio on entrevistarem a 

🌟BLUEROOMESS🌟 

@blueroomess

La banda de música americana que uneix blues, country i rock ens presenten en l’estudi el seu nou disc titulat “Moving Forward”. Temes espectaculars com Make it worth it, A tale from brocken heart, Not an angel o Bright feeling són un exemple clar de bona música.

El grup es va formar el 2013 amb la cantant Donna Lee, a la guitarra acústica John Married, a la guitarra elèctrica Aaron Feder, a la bateria Sergio López i al contrabaix Ignacio Sabadell.

Aquest tercer treball, compost per 10 super cançons, el presentaran en concert el pròxim divendres 7 de juny a les 21 hores a Cal Ninyo. 

També actuarà la cantant americana Mary Mahaffey @mary_mahaffey_. la cantant de Carolina del Sud ha entrat per telèfon i ens ha presentat diferentes temes de la seva discografia comI would take a boat, Slow down i Blue Skie.

En el programa ens ha acompanyat el nostre company del programa de Ràdio Sant Boi, Manel Marín de Born to be bad. Tota la música blues i rock els divendres a les 21 hores a la nostra emissora.

Quina emoció!

Aquest programa és altament recomanat i  serà un esdeveniment excepcional. No t ho pots´perdre!

Prepara’t per a un programa que promet ser espectacular!

T’espero tots els divendres a l ’emissora de Ràdio Sant Boi a les 19 hores i també podeu recuperar el programa a la web del’emissora: enacast.com

#radiosantboi#foreverjoves#entrevista#radio#music#musica #yosoyradiosantboi#josocradiosantboi#todovaasalirbien#pasionporlamusica

Podràs escoltar el programa a 7deradio.es els divendres a les 21 hores i la seva repetició els dissabtes  a les 10 hores.

#7deradio@7deradio

Escrit per Paco Sánchez

Pánico en la Sala 350 | Toda la saga Mad Max |

Pánico en la Sala 351 | En anteriores Pantallas | TransilvaniaExpress | SuperMovies