en ,

Forever Joves T14- P5

Amb la presència de Lauren Jordan @laurenjordan_oficial, que ha visitat els estudis del Forever Joves a Ràdio Sant Boi @radiosantboi, ens ha atorgat una experiència única. Aquest músic, compositor, productor i escriptor ens ha presentat el documental “ROCK AND ROLL I MALES COMPANYIES, LA MÚSICA DEL DIABLE QUE VA TRANSFORMAR LA NOSTRA MANERA DE VIURE”.

Aquest documental tindrà la seva projecció el proper dissabte 21 d’octubre a les 18 hores a la sala LES MUSES de Sant Boi. @lesmusescultura. Totes les entrades ja han estat venudes i els ingressos recaptats seran destinats a l’Associació Sanfilippo, que presta ajuda als nens que pateixen aquesta greu malaltia @sanfilippobarcelona.

A més, durant la retransmissió del programa, hem tingut l’oportunitat de gaudir d’algunes de les cançons de Lauren Jordan, Inoportunos i Gatos Locos. I com a sorpresa, hem comptat amb la participació de ROBERTO GIL, un dels membres de la banda TENNESSEE @tenessee_oficial.

Ràdio Sant Boi es manté fidel a la seva missió de portar-te la millor música. 

T’esperem a la freqüència 89.4 de la FM de Ràdio Sant Boi, o bé pots sintonitzar-nos a través de la web de l’emissora: enacast.com.

No oblidis utilitzar els seguents hashtags: #radiosantboi #foreverjoves #entrevista #radio #música #musica Ràdio Sant Boi] santpako #yosoyradiosantboi #josocradiosantboi #todovaasalirbien #pasionporlamusica.

També podràs escoltar aquest programa a 7deradio.es el divendres 27 d’octubre a les 21 hores, amb una segona emissió el diumenge 29 d’octubre a les 10 hores. #7deradio @7deradio.

Pots seguir me per Instagram  i per Facebook  @pacosanchezsantboi

Escrit per Paco Sánchez

Pánico en la Sala 327

Pánico en la Sala 326