en

FUERZA BRUTA WAYRA

Una Experiència Teatral que Desafia els Sentits a Barcelona

Una nova experiència teatral arriba a Barcelona amb el muntatge de la aclamada producció internacional FUERZA BRUTA WAYRA. El 27 de febrer, el Teatre Cúpula Arenas obrirà les seves portes per presentar aquest espectacle immersiu, que ja ha fascinat a més de 6,4 milions d’espectadors a ciutats de tot el món, entre ells celebritats com Madonna, Beyoncé, Leonardo DiCaprio, Jim Carrey o Justin Bieber.

Dirigit per Diqui James, FUERZA BRUTA WAYRA ofereix una experiència única, transportant els espectadors a un univers ple de sorpreses i noves sensacions. Amb una escenografia impressionant de 400 m2, aquest espectacle 360º promet una experiència teatral i sensorial sense precedents.

El muntatge d’aquest espectacle a Barcelona és tot un repte logístic, considerant la complexitat de transportar l’enorme escenografia fins a dalt de l’edifici de Les Arenes. Amb més de 200 llums, 10 turbines d’1,20 metres, i altres elements escènics impactants, FUERZA BRUTA WAYRA transforma l’espai teatral en un ambient vibrant on el públic és part integrant del show.

FUERZA BRUTA WAYRA és molt més que una simple obra teatral; és una experiència que desperta tots els sentits. Durant la funció, els espectadors es submergeixen en un món de sensacions sorprenents, amb efectes visuals al·lucinants i interaccions úniques amb els actors i músics.

Amb més de 900.000 espectadors a Nova York i participacions en grans festivals internacionals com el Rock in Rio i el Carnaval de Rio, FUERZA BRUTA continua sorprenent i captivant audiències arreu del món amb el seu llenguatge teatral innovador.

No us perdeu aquesta oportunitat única de viure una experiència inoblidable a Barcelona. Per a més informació i entrades, visiteu https://teatrecupulaarenas.com/ i https://entradas.chainsaw.es/es/events/fuerza-bruta-wayra-barcelona

Forever Joves T-14 P-19

Pánico en la Sala 339