en , ,

La 19è Festival Internacional de Pallassos de Cornellà presenta més de 65 espectacles

La 19a edició del Festival Internacional de Pallassos de Cornellà-Memorial Charlie Rivel se celebrarà, després de quatre anys i una edició cancel·lada l’any 2020, del 16 al 23 d’octubre de 2022 amb més de cinquanta espectacles, activitats i tallers als carrers, sales, escoles, biblioteques, mercats i residències de gent gran de Cornellà de Llobregat.

El festival se celebra cada dos anys a Cornellà de Llobregat des de l’any 1984 amb l’objectiu de difondre la vessant sociocultural de les arts escèniques dels pallassos. Després de 38 anys d’història, el festival ja és un esdeveniment que forma part de l’ADN de la ciutat. És per això que en aquesta 19a edició s’incorporaran totes les sales de Cornellà en la programació del festival, així com orquestres locals i la seva Escola de Música.

Esdevé així una plataforma per donar a conèixer pallassos i pallasses d’arreu del món, per situar-los en una esfera més àmplia, representativa i que puguin formar part d’un dels festivals de pallassos més prestigiosos d’Europa. I aquest 2022, un any més, sota la direcció artística d’AlaPista!.

Podeu consultar tota la programació al web del festival.

Classe magistral d’Oriol Junqueras sobre l’origen de l’associacionisme a Catalunya

La 31a edició de Temporada Alta renova l’aposta per la programació musical amb 8 concerts