en ,

L’Art de la Intel·ligència Artificial: Fonograma Jornades 2023

L’Art de la Música Troba el Camí de la Intel·ligència Artificial

La música és una de les expressions més universals i poderoses de la humanitat. Aquesta manifestació artística ha estat una part intrínseca de la nostra cultura durant mil·lennis. Amb l’arribada de la tecnologia i, més recentment, de la intel·ligència artificial (IA), la indústria de la música ha experimentat canvis profunds i emocionants. Aquest novembre, les jornades Fonograma, organitzades per les discogràfiques i editorials de música catalanes, se centren en explorar com la IA està canviant el món de la música enregistrada i per què aquest canvi és tan crucial.

Fonograma: Un Fòrum de Reflexió i Creativitat Fonograma, ara a la seva segona edició, és més que una sèrie d’esdeveniments. És un fòrum de reflexió i creativitat que reivindica el paper vital de la música enregistrada en la nostra societat. Aquesta edició tindrà lloc del 16 al 18 de novembre i oferirà dues components principals: “Fonograma a debat” i “Fonograma a la ciutat.”

Fonograma a Debat: La Intel·ligència Artificial a la Indústria de la Música La part més destacada de Fonograma és “Fonograma a debat,” una jornada professional però oberta a tothom que es centrarà en la reflexió sobre la IA aplicada al món de la música enregistrada. Genís Roca, un dels principals especialistes en transformació digital, obrirà la jornada el divendres 17 de novembre. Aquesta jornada reunirà músics com Ferran Palau, Sandra Monfort (Marala), Baiuca i Zetak, així com altres experts i professionals del sector.

Reflexions sobre la IA a la Indústria de la Música La jornada “Fonograma a debat” explorarà com la IA està canviant la forma com es crea, es distribueix i es consumeix la música. També abordarà temes crucials com la propietat intel·lectual i l’ètica en l’ús de la IA en la música. Una trobada única reunirà productors, artistes i creadors de beats com Sr. Chen, The Tyets, Pep Saula (Sexenni), HugSound i Cora Novoa per reflexionar sobre l’autoria en la música urbana.

Obert a Tothom i Inscrits Gratuits Una cosa que fa única aquesta jornada és que està oberta a tothom, fomentant el diàleg i la participació de tots els interessats en el futur de la música. Les inscripcions per a “Fonograma a debat” són gratuïtes i es poden realitzar a través del lloc web www.fonograma.apecat.com.

Fonograma: Promocionant la Música Catalana Fonograma és organitzat per l’Associació de Productors i Editors Fonogràfics i Videogràfics Catalans (APECAT), que representa les companyies fonogràfiques independents de Catalunya. L’associació té com a objectiu fomentar, difondre i promoure la música produïda a Catalunya.

Fonograma és una oportunitat única per explorar com la IA està transformant la indústria musical i com aquesta transformació pot impactar la nostra relació amb la música. La convergència de creativitat, tecnologia i ètica en aquest esdeveniment és una expressió tangible de com la música enregistrada continua sent una part vital de la nostra cultura i identitat.

El Centre de les Arts Lliures de Barcelona Presenta la Temporada 23/24: Un Espai per a l’Experimentació i la Creació

Descobreix el Poder de la Psicologia amb ‘Entiende tu mente’ al Festival Victoria x Podcasts