en ,

Descobreix el Poder de la Psicologia amb ‘Entiende tu mente’ al Festival Victoria x Podcasts

Entiende tu mente, el podcast número 1 de psicologia en llengua castellana, és un dels podcasts destacats del festival victòria x podcasts que tindrà lloc al teatre victòria el 21 d’octubre

Mai abans la psicologia havia estat tan accessible i fascinant com ara, gràcies al podcast “Entiende tu mente.” Amb més de 10 milions de descàrregues, s’ha convertit en el podcast número 1 en llengua castellana sobre psicologia. Dirigit per Luis Muiño i Molo Cebrián, aquest podcast està conquistant audiències arreu del món i ara arriba al Festival Victoria x Podcasts.

Un Podcaster de Referència en el Món de la Psicologia

“Entiende tu mente” no és només un podcast sobre psicologia, sinó una plataforma per a explorar i entendre la complexitat de la ment humana. Luis Muiño i Molo Cebrián, dos apassionats de la psicologia, han creat un espai on es barregen els coneixements científics amb l’entreteniment.

Aprendre amb Entreteniment

Una de les claus del seu èxit és la capacitat de traduir conceptes psicològics en històries i anècdotes que tothom pot comprendre. Amb una gran varietat de temes, des de l’ansietat fins a la felicitat, ofereixen eines pràctiques per a millorar la nostra salut mental.

L’Experiència en Directe al Festival Victoria x Podcasts

Ara tens l’oportunitat de veure “Entiende tu mente” en acció en el Festival Victoria x Podcasts al Teatre Victòria el 21 d’octubre. Abans de l’enregistrament en directe del seu últim episodi, Luis i Molo compartiran històries exclusives que formen part del seu proper llibre. És una oportunitat única per interactuar amb els creadors d’aquest podcast i obtenir una visió interna sobre el seu treball.

Una Jornada Plena de Podcasts

El Festival Victoria x Podcasts ofereix una jornada plena d’entreteniment i aprenentatge, amb altres podcasts destacats com “La Vida i Tal,” “Nude Project,” i “El Nou Paradigma.” És una oportunitat per a connectar amb altres apassionats de la ràdio en línia i descobrir nous continguts.

Reserva Ja les Teves Entrades

Si estàs interessat en la psicologia, el desenvolupament personal o simplement gaudir d’una jornada plena de coneixement i entreteniment, no et perdis “Entiende tu mente” al Festival Victoria x Podcasts. Les entrades estan a la venda al web www.teatrevictoria.com, i aquest esdeveniment promet ser una experiència única que et deixarà amb una ment més clara i una gran inspiració.

L’Art de la Intel·ligència Artificial: Fonograma Jornades 2023

Pánico en la Sala 324