en

Les millors versions de pop-rock a la Sala Salamandra de l’Hospitalet de Llobregat

Una nit de música i solidaritat amb el concert de ‘RockPelsXuklis’

La Sala Salamandra de l’Hospitalet de Llobregat (Av. Carrilet, 235) acollirà, el proper divendres dia 9 de febrer, una nova edició del concert solidari de “RockPelsXuklis”. Aquesta vegada, el públic podrà gaudir de les actuacions dels grups Hotel Cochambre, Cash Caravan i El Hermano Malaquías. El concert, que promet una nit plena de ritme i diversió, iniciarà a les 19.30 hores, amb obertura de portes a les 19 hores.

La festa estarà assegurada amb la banda Hotel Cochambre, dirigida per Benito Inglada, que ha revolucionat el panorama de les versions musicals amb una selecció tant nacional com internacional. Acompanyant-los, el grup Cash Caravan, reconegut per interpretar clàssics del rock i pop dels anys 80 i 90, comptant amb Juanjo Cobacho, exmembre del mític grup Medina Azahara com a baixista. I, per finalitzar, El Hermano Malaquías farà ballar i saltar els assistents amb les seves versions que abasten des dels anys 70 fins als 90.

Les entrades per a aquest espectacle, amb un preu de 10 euros en venda anticipada (taquilla: 13 euros), es poden adquirir a través del següent enllaç: https://entradas.codetickets.com/entradas/rockpelsxuklis-presenta:-xukli-versions-fest-/49109/salamandra/online. Cada entrada venuda contribuirà a ajudar molts joves que han lluitat contra el càncer infantil i al manteniment de La Casa dels Xuklis, un espai d’allotjament temporal per a les famílies durant els tractaments als hospitals de referència de Barcelona.

Gerard Borrell prorroga fins a l’abril l’èxit de CHOF TALENT al Golem’s Teatre de Barcelona

Forever Joves T- 14 P – 17