en ,

Miguel Márquez rep el Premio Supercuidadores a la seva trajectòria professional al sector sociosanitari

El fundador del Grup Mimara, Miguel Márquez, ha estat guardonat als premis que organitza l’empresa líder en serveis i formació sociosanitària SUPERCUIDADORES, en concret a la categoria ‘Persona física: premi a cuidadors professionals’. A més, són uns premis que compten amb S.M. Los Reyes de España, Don Felipe i Doña Letizia, com a Presidents d’Honor.

Es tracta d’un reconeixement a Miguel Márquez per una trajectòria de més de 30 anys d’esforç, dedicació, compromís i cura personalitzada a la gent gran, i la seva atenció especial per millorar la qualitat de vida de les persones. El premi en qüestió ha estat lliurat en un acte dut a terme durant el dia d’avui a la Reial Casa de Correus, i que ha comptat amb la presència de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso.

Així mateix, els guanyadors, tant d’aquesta categoria com a les altres, s’ha decidit en un 50% pel nombre de votacions que ha aconseguit el relat de la pàgina web de Supercuidadores de les persones que s’ha presentat a aquesta categoria, i el 50% restant per la valoració del jurat. En aquest cas, Miguel Márquez va presentar un relat sota el nom “Una trajectòria al servei de la cura personalitzada”.

“Dedico aquest premi a tots els que m’han acompanyat al llarg de la meva vida a la creació de llars responsables per a gent gran i altres col·lectius en risc d’exclusió. Per mi, l’èxit rau en l’amor que hem de sentir cap al nostre sector, i assegurar-nos que les persones grans i les persones més necessitades ocupin un lloc de respecte i creixement”, ha afirmat Miguel Márquez en el discurs una vegada ha rebut el premi, encara que també ha afegit que en nom seu i en el del Grup Mimara “continuarem treballant àrduament per dignificar i personalitzar la cura i amor dels nostres residents”.

Escrit per Redacció

Xarxa de Mat #230 23/10/2022

Pánico en la Sala 286 |Black Adam| |Lo que hacemos en las sombras| |SuperMovies| |79 DVD y Blu Ray|