en

Natalia Osipova, Estrella del Ballet Internacional, Porta “Force of Nature” al Teatre Coliseum de Barcelona

La Principal del Royal Ballet de Londres, Natalia Osipova, Ofereix un Espectacle Únic de Dansa als Dies 10, 11 i 12 de Gener

La renombrada ballarina principal del Royal Ballet de Londres, Natalia Osipova, arriba al Teatre Coliseum de Barcelona amb l’espectacle de dansa “Force of Nature” en tres úniques funcions els dies 10, 11 i 12 de gener.

Una Nit de Virtuosisme i Bellesa: “Force of Nature” Osipova, aclamada com la millor ballarina de la seva generació, protagonitzarà un espectacle de solos i duets que abastarà des de clàssics com “Dying Swan” i “Le Corsaire” fins a peces contemporànies com “Qtub” i “Ashes”. El New York Times ha elogiat la seva actuació per la seva “força envoltada de fragilitat i famosos salts sense pes”.

Apoteosi Artística i Innovació L’anomenat “Force of Nature” destaca la extraordinària energia d’Osipova a l’escenari, una força que flueix naturalment. El espectacle revela la passió i la impetuositat del seu caràcter escènic, segons les paraules elogioses del New York Times.

Una Carrera Brillant i Reconeguda Osipova, originària de Moscou, ha deixat una empremta única en la dansa clàssica i contemporània. Després de la seva carrera al Bolshoi i al American Ballet Theatre, es va unir al Ballet Mikhailovsky de Sant Petersburg i, finalment, es va convertir en la principal del Royal Ballet de Londres.

Entrades a la Venda: Les entrades, incloent localitats VIP amb copa de cava i Meet & Greet amb la ballarina, ja estan a la venda a www.balanaenviu.com/espectaculo/natalia-osipova. No perdeu-vos l’oportunitat de viure aquesta experiència única de dansa.

Forever Joves T-14 P-13

Pánico en la Sala 334