en ,

SENYOR OCA ESTRENA EL SEU NOU DISC "PORTALS"

Senyor Oca, un dels referents de l’escena de Rap en català estrena disc. Després de quatre avançaments culpidors, demà 4 de març veurà la llum el nou disc de Senyor Oca “Portals”.

Deixant-se endur pels sentiments i emocions, inicia un viatge introspectiu plasmat en aquest nou treball. A “Portals” amplia les nocions existents de la música electrònica, combinant-la amb un ampli espectre de gèneres com el Dub, Rap, Drum&Bass, entre d’altres. Senyor Oca obra cada “portal” i descobreix en cada cançó un univers diferent.

Després del preludi de “Portal obert”, que endinsa l’oient en aquesta nova dimensió, Senyor Oca dóna per iniciat el viatge amb “Valdrà la pena”. Aquesta cançó és un alè d’esperança per aquells que aspiren a arribar a un lloc nou. Senyor Oca es desprèn de tot allò que li pesa per assegurar que “sé que tot valdrà la pena, el millor està per venir”.

Aquest disc és una connexió amb emocions com l’esperança i la resiliència però també l’angoixa i la soledat. És en aquests sentiments on hi ha “Caminar lent i “Renaixement“. Dues cançons que se situen a l’epicentre del disc i provoquen un canvi en la direcció del disc. Són cançons vitalistes, on els pensaments es fonen i l’esperit reneix alçant-se amb una llum enlluernadora. La capacitat per transformar, canviar i evolucionar cap a un ésser més autèntic.

Tancant el disc trobem “Més enllà”. Una cançó que és l’arribada al destí. Una combinació del missatge introspectiu amb ritme potent del Drum&Bass. Arribar al cim, allà on l’ànima brilla i els sentiments desapareixen. És una manera de parar el temps i recordar que l’única cosa que ens enduem són els records viscuts.

Aquest disc compte amb 3 col·laboracions. Reivindicant la lluita del rap de la terra, descobrim “Rebentem-ho tot”, un crit de lluita amb la rapera Santa Salut. Uneixen la seva força i ràbia per cremar-ho tot al ritme de Drum&Bass i Hiphop. Una altra bala és “Catarsi” amb Flashy Ice Cream. En conjunt i revessant talent, presenten un tema festiu i alhora polític. Reivindiquen el poder del poble, que ressorgeix a la nit, i fa seva la ciutat que l’ha vist créixer. 

L’última col·laboració és amb El Pony Pisador. “Carry on” és una cançó on es barregen versos en català i en anglès. Una reflexió entre el que s’espera d’un mateix i la pressió a complir tots aquests objectius. En una vida plena de possibilitats, Senyor Oca es pregunta si hi ha un equilibri entre les metes personals i poder gaudir dels moments senzills i quotidians que la vida ofereix.

En aquestes deu cançons Senyor Oca obre diferents portals, deixant-se portar per cada un d’ells. Sentiments i emocions que sonen a ritme de Drum&bass, Reggae, Rap i molts altres gèneres que el barcelonès ha sabut connectar en cada una d’aquestes cançons. El disc ha estat produït per Senyor Oca, Deps i Dj Gale, exceptuant les produccions de 7th Sense a la cançó “Rebentem-ho tot” i el tàndem Quim Siva i Otger Ibars a la cançó “Missa de Diumenge”. “Portals” estarà disponible a totes les plataformes digitals el 4 de març.

XARIM ARESTÉ PUBLICA UN NOU DISC COMPOST DES DE SES ENTRANYES

Ja és aquí el nou disc de Pepet i Marieta "Vola"