en ,

Ja és aquí el nou disc de Pepet i Marieta "Vola"

Ja és aquí el nou disc de Pepet i Marieta “Vola” (2022 KZoo Music) que narra un tornar a començar, l’adaptació a una nova vida en terres foranes. No en va, Josep Bordes n’ha escrit les lletres re-aprenent a volar a la seva terra adoptiva: Mallorca.

Musicalment “Vola” és una festa majoritàriament pop amb tocs dance i reggaeton, on també hi ha lloc per al rhythm and blues de melenes desfermades, l’electro-salsa combativa, el reggae-rock de guitarres esmolades o la balada de violins corprenedors.

Les veus de Maria Cruz i Josep Bordes s’entrellacen en diàlegs vitalistes carregats d’optimisme i creixement personal però també en crítiques punyents a la pèrdua de drets socials, el puritanisme imperant o la desaparició de la costa sota els maons del capitalisme voraç.

I tot adobat amb un reguitzell de col·laboradors de la talla de Miquel Biarnés d’Oques Grasses, Pupil·les, Mariona Batalla de Lildami, el grup mallorquí OR o els omnipresents The Tyets.

A més, en aquests moments Pepet i Marieta treballen amb el coreògraf Cisco Cruz i el dissenyador de llums Roger Viltró per a ultimar el directe més ambiciós de la seva història: un show interactiu i emocionant per a ballar les coses pel seu nom amb un somriure d’orella a orella. 

Després d’haver-nos delectat amb tres temes d’avançament, el nou single del disc que també es presenta és “El Polvito”, que compta amb la col·laboarció de Pupil·les i ve acompanyat d’un videoclip inspirat en el joc de taula Cluedo, on es repta a l’espectador a descobrir l’assassí. Amb un beat afro pop “bailongo” i un to “sexi-seductor”, “El Polvito” és un cant als petits plaers de la vida sense pèls a la llengua.

SENYOR OCA ESTRENA EL SEU NOU DISC "PORTALS"

Complet el cartell de la VIII edició del festival Bioritme