en ,

Torna el 'Romeu i Julieta' de La Brutal amb 7 úniques funcions al Teatre Poliorama

La Brutal recupera Romeu i Julieta de Shakespeare en un muntatge dirigit per David Selvas que compta amb la premiada dramaturgia de Joan Yago (Premi TeatreBarcelona a la Millor Adaptació) i la traducció de Yannick García, la qual s’acaba de publicar en paper amb la Editorial Comanegra.

L’obra se centra en conceptes com la passió, la violència, l’amistat, la família i l’amor. És tracta d’una versió contemporània que vol fugir del fet anecdòtic que té l’amor romàntic per centra-se en un nou paradigma: “Romeu i Julieta parla bàsicament de la violència que es duu a terme per mantenir unes estructures heteropatriarcals preestablertes”, explica el director del muntatge, David Selvas: “El que més m’emociona d’aquest text és el crit desesperat per voler canviar les coses, d’obrir nous escenaris on les estructures caduques quedin desterrades“.

La Brutal aposta per fer contemporani el que és clàssic i per portar també els adolescents al teatre. Per fer-ho s’acompanyen, no només d’un elenc d’actors i actrius solvents, com Anna Barrachina/Gemma Brió, Andrew Tarbet i Xavier Ricart, sinó també d’un grup de joves intèrprets amb molta projecció entre els joves: Guillem Balart, Albert Baró, Pau Escobar i Adrian Grösser.

L’espectacle, guanyador del Premi TeatreBarcelona a la Millor Adaptació feta per Joan Yago, farà una breu temporada de 7 úniques funcions al Teatre Poliorama, del 17 d’octubre 8 al de novembre.

Cinefòrum de La Llanterna Màgica projectarà El Infierno del Odio el 7 d'octubre a les 18:30h

Pánico en la Sala #283 | La Maldición de Frankenstein