en , ,

Un centenar d'artistes reivindiquen el bon moment de la comèdia catalana a La Llama Fest

Barcelona viurà el pròxim 9 i 10 de setembre la gran celebració del moment d’or que viu l’humorisme a la ciutat amb La Llama Fest: el primer Festival de Comèdia Alternativa de Barcelona. Al llarg de dues intenses jornades, La Lleialtat Santsenca comptarà amb 43 activitats com espectacles, stand-up comedy, xerrades, tallers, pòdcasts, fira de fanzines i autoedició, i exposicions, a càrrec d’un centenar de reconeguts professionals de la comèdia, l’humor, l’escriptura i l’audiovisual.

 L’esdeveniment és una iniciativa de diversos professionals relacionats amb la comèdia amb l’impuls de La Llama Store, llibreria i galeria d’art especialitzada en humor i un dels epicentres de la nova comèdia catalana, així com de La Llama School, acadèmia especialitzada en humor amb col·laboradors com Berto Romero, Juan Carlos Ortega, Martín Piñol, Flavita Banana, Javier Jaén o Max Besora. “Volíem fer una cosa petita, però ens ha sortit una cosa molt grossa”, explica Abi López Enrech, propietària de La Llama i coorganitzadora del festival, qui explica que el festival neix per “donar veu i espai a les propostes emergents, rares, punkis i poc comercials de la comèdia barcelonina actual”. “El que està passant a la ciutat actualment és realment gros. Semblava bona idea fer un festival, però ara no ho sembla tant perquè és moltíssima feina”, rebla Kike García de la Riva, fundador del mitjà de comunicació satíric El Mundo Today i organitzador del festival.

“És el primer festival de comèdia amb pulsereta, amb diversos espectacles alhora”. La Llama Fest, que va començar com un petit esdeveniment a la rerebotiga de la llibreria, creix amb voluntat d’estabilitzar-se i convertir-se en un esdeveniment de referència, on vol potenciar una vessant de cohesió professional i de dinamització de públics: “resulta ideal per a descobrir nous talents i formats, però sense perdre l’esperit underground d’un bar”, explica Abi López Enrech.

El festival, amb tots els abonaments venuts des de juliol, ha organitzat al marge de la programació de pagament 24 activitats obertes i gratuïtes per acostar les noves tendències de comèdia a la ciutadania.

Més info: https://lallamafest.com

L'orquestra Camerata Penedès actua per primer cop al Palau de la Música amb Bambú Ensemble

Enric Montefusco publicarà "Viaje al centro de un idiota" el proper 18 de novembre