en

Una Nit d’Estrelles: Retransmissió Especial de la Gala dels Premis Feroz amb “La Perifèria”

Prepareu-vos per a una nit de pur cine amb una transmissió molt especial a 7deRàdio Barcelona! Estem emocionats de presentar-vos la nostra cobertura en directe de la gala dels Premis Feroz, amb els comentaris i l’anàlisi dels nostres tertulians del programa “La Perifèria”. A més, no només us portarem la cerimònia en temps real, sinó que també tindrem un enviats especials a la catifa vermella per aconseguir entrevistes exclusives amb les estrelles del moment.

La nit del divendres 26 de gener a les 21.30h, prepareu-vos per a una experiència cinematogràfica única! La nostra cobertura començarà simultàniament a través del nostre canal de Youtube i en directe per FM. Els oients tindran l’oportunitat de sintonitzar-nos a través de diferents mitjans, assegurant-nos que ningú es perdi aquesta excitant nit de cinema.

Els nostres tertulians del reconegut programa “La Perifèria” seran els encarregats d’acompanyar-vos durant tota la cerimònia. Amb el seu estil característic, aportaran anàlisis, opinions i curiositats sobre els guanyadors, les actuacions musicals i els moments més destacats de la nit. Prepareu-vos per a un recorregut emocionant pel món del cinema, amb un toc distintiu que només “La Perifèria” pot oferir.

La nostra cobertura no estaria completa sense una presència privilegiada a la catifa vermella. Amb un enviats especials en directe des del lloc dels fets, tindrem l’oportunitat d’entrevistar a les grans estrelles del cinema espanyol que passin davant dels nostres micros. Des dels actors i actrius nominats fins als directors més aclamats, us portarem les reaccions i impressions directament des del cor de l’esdeveniment.

Us convidem a unir-vos a nosaltres en aquesta emocionant nit de cinema, ja sigui a través del nostre canal de Youtube o sintonitzant-nos en directe a través de FM. Sigui quin sigui el vostre mitjà preferit, us garantim una experiència inoblidable plena de glamour, entreteniment i passió pel setè art.

No us perdeu aquesta oportunitat única de ser part de la nostra cobertura especial de la gala dels Premis Feroz. Amb els comentaris de “La Perifèria” i els informes en directe des de la catifa vermella, prometem portar-vos una nit de cinema que no oblidareu. Marqueu la data al vostre calendari i prepareu-vos per a una vetllada màgica i plena d’emocions. Us esperem davant dels nostres micròfons!

Tothom ho sap tot #8 – L’HUMOR ABSURD

Forever Joves T-14 P-16