en ,

Xarxa de Mat #122 02/02/2018

Seguirem en directe la tercera jornada de la Divisió d’Honor, corresponent a la Lliga Catalana d’escacs, amb el Mestre Català Gabriel Beaskoa i amb l’Àrbitre Internacional xilè Francisco Pizarro. Comentarem els dos enfrontaments que es retransmeten: el Mollet – Escacs Societat Coral Colon Sabadell Chessy i el Club-Escacs Sant Josep de Badalona – Penya Escacs Cerdanyola.

Contactarem amb en amb en Ramón Caro amb motiu del matx Mollet – Colon Sabadell Chessy; amb en Manel Triquell amb motiu del matx Sant Josep de Badalona – Cerdanyola del Vallès; amb en Quim Mundet amb motiu del matx Club-Escacs Gerunda – Club d’Escacs Lleida; amb en Juanma Sanchez amb motiu del matx Barcelona – Andorra; amb en Victor Pont amb motiu del matx Club Escacs Barbera – Club d’escacs Tres Peons; i amb l’Abel Segura amb motiu del matx Escola d’Escacs de Barcelona – Club Escacs Olot. També intentarem cobrir els enfrontaments del Escacs Sant Andreu contra l’Escacs Foment Martinenc i el Club Escola D’escacs Salou – Club Escacs Figueres. Agrairem qualsevol col·laboració espontània per tal de facilitar-nos la retransmissió i oferir més info sobre els enfrontaments que es disputen avui.

 

Tot plegat, de nou, des del Club d’Escacs La Lira. El club estarà obert, així que si a algú li ve de gust fer-nos una visita, té les portes obertes.

Escrit per xarxademat

Xarxa de Mat #121 26/01/2018

Xarxa de Mat #123 09/02/2018 (youtu.be)