en , , ,

Xarxa de Mat #247 15/04/2023

❗ Efectivament, és dissabte. Afortunadament, és dia de XARXA DE MAT!

🏆 Retransmissió en directe de l’última jornada de la Divisió d’Honor Catalana en directe des de l’Institut Martí Pous de Barcelona amb l’anàlisi i els comentaris del Gran Mestre Àlvar Alonso.
🗣 Amb el testimoni dels jugadors, directius, càrrecs federatius i aficionats que s’acostin en aquest final de Lliga del 2023.

🎁 Recordeu que encara sou a temps d’entrar al sorteig del Xarxa de Mat! Sortegem un exemplar del llibre “Magia en el tablero, Volumen 4”, escrit per Mikhaïl Tal, gentilesa de la botiga “Escac i Mat, expertos en ajedrez”; i un exemplar del llibre “Los Secretos del Ajedrez”, escrit per Jorge Ramírez, gentilesa de l’Editorial Diëresis. Podeu optar al sorteig si dieu qui creieu que guanyarà la final de Divisió d’Honor: si el Barcelona o el Sabadell.

🕐 Ens podeu seguir en rigorós directe a partir de les 16:30 h. i durant tota la tarda a través del 99.2 de l’FM, del web de 7deRàdio Barcelona (www.7deradio.cat), en streaming al Facebook oficial de l’emissora, al Twitch de la Federació Catalana d’Escacs i, evidentment, in situ, a l’Institut Martí Pous.

📢 Podeu intervenir en directe al Xarxa de Mat mitjançant el Twitter del programa (twitter.com/XarxadeMat) o comentant directament l’streaming que compartirem aquí.

Pánico en la Sala 306

Xarxa de Mat #248 17/04/2023