en ,

20 anys de Compromís per la Conservació de la Natura

Ja han passat dues dècades des de la creació de la Xarxa per a la Conservació de la Natura (XCN), i és un moment digne de celebració. Durant aquest temps, hem aconseguit fites significatives que reflecteixen l’esforç i el compromís de molts en la preservació de la nostra font de vida: la natura.

La XCN ha crescut fins a incloure més de 190 organitzacions diverses, des de associacions i fundacions fins a ajuntaments, consorcis, diputacions, centres de recerca, universitats i empreses. Aquesta diversitat és la nostra força, ja que enriqueix la nostra visió i ens permet abordar els reptes ambientals amb una varietat d’enfocs i opinions.

En aquesta celebració, volem reconèixer el compromís i la dedicació de totes aquestes organitzacions. Totes juntes, estem treballant incansablement per revertir la pèrdua de biodiversitat que amenaça el nostre planeta. La col·laboració i la unitat són la clau per a un futur més verd i sostenible, i estem encaminats cap a un món on la natura continua sent la nostra prioritat.

Forever Joves T14 – P1

Xarxa de Mat #254 20/09/2023