en ,

ALVARO SOLER CONFIRMA ELS DOS ÚNICS CONCERTS D'AQUEST ESTIU A CATALUNYA

El cantant nascut a Barcelona va arrancar la seva meteòrica carrera a principis de 2015 a Berlin -la ciutat a la que viu- amb “El mismo sol”, una cançó que va ser número 1 de vendes a tot Europa. Poc després va estrenar una nova versió juntament a Jennifer López, que va entrar a les llistes de iTunes de més de trenta països, esdevenint una de les cançons més venudes d’aquell any a nivell mundial.
Al 2016, Soler estrena “Sofía”, que va superar l’èxit de l’anterior i es transforma en un èxit internacional que actualment acumula 550 milions de reproduccions del seu clip.
 
El seu primer disc, “Eterno agosto”, escrit íntegrament per ell, va entrar a les llistes de vendes al Top5 de tots els països europeus. Al 2018 publica el seu segon treball, “Mar de colores” que conté la cançó “La cintura” torna a ser un exitàs i es transforma en l’únic cantant espanyol al Top100 d’artistes més escoltats en l’àmbit digital. La seva gira “Mar de colores Tour” va recórrer Europa i Llatinoamèrica, sumant soldouts arreu. Al 2021 Alvaro Soler va publicar el seu tercer treball, “Magia” on hi trobem èxits com “Magia”, “Si te vas” o “Mañana”. Recentment, Alvaro Soler ha publicat amb David Bisbal “A contracorriente”, una cançó que ja ha aconseguit ser Disc d’Or a quatre països. També ha posat la veu i canta a la pel·lícula Encanto de Disney.
 
En menys de deu anys, Alvaro Soler ha aconseguit 45 Discos d’or i de Platí. El seu canal de VEVO supera l’1.4 bilions de reproduccions, acumula més d’1 bilió d’streamings a Spotify i les seves xarxes socials són seguides per més de 3 milions de persones de tot el món.

Aquest concert se suma als que ja han estat presentats, com el dels clàssics Earth Wind & Fire Experience amb Al McKay, del referent del rock-folk nordamericà, Ben Harper i del grup més popular de l’actualitat a casa nostra, Oques Grasses que hi farà un dels deu concerts que enguany faran els osonencs per celebrar el seu 10è aniversari.

Xarxa de Mat #210 19/02/2022 – 5a Jornada Divisió d’Honor de la Lliga Catalana d’Escacs

Pánico en la sala #260