en ,

“BEN ENDINS” DE SOPA DE CABRA, EL DISC DE POP-ROCK EN CATALÀ MÉS VENUT

Sopa de Cabra tancarà la celebració del 30 aniversari del Ben Endins el 26 de novembre de 2022 amb un concert al Palau Sant Jordi

Els gironins Sopa de Cabra han recollit de mans de Salvador Escribà, director de Salseta Discos, el Triple Disc de Platí per les 130.000 còpies venudes del disc Ben Endins, que el certifica com el disc de pop-rock en català més venut de la història.

El passat 10 de maig, dia en què se celebraven 30 anys de la publicació del Ben Endins, Sopa de Cabra va començar a anunciar els actes que formarien part d’aquest aniversari. D’entrada, una llarga gira commemorativa que ha recorregut amb molt èxit els grans escenaris musicals del país i que s’allargarà fins al novembre de l’any vinent. També la publicació de dues noves versions col·lectives dels seus clàssics “Si et quedes amb mi” amb Santi Balmes, Suu, Alguer Miquel, Judit Neddermann, Joan Dausà i Beth, i “El boig de la ciutat” amb Álvaro Soler, Alfred García i Ramon Mirabet. En la mateixa línia, el 3 de desembre, Sopa de Cabra publicava una edició especial i limitada en format de triple vinil i doble CD que incloïa sis noves cançons enregistrades al mític concert de Zeleste, que va entrar directe al #46 de la Llista dels discos més venuts de l’estat espanyol.

Finalment, Sopa de Cabra va anunciar una gran final de festa, una gran culminació d’aquest aniversari tan especial, al Palau Sant Jordi el 26 de novembre de 2022. Els gironins tornaran al Palau Sant Jordi onze anys després d’aquelles tres nit memorables que van viure el setembre del 2011.

Just després d’aquest concert, Sopa de Cabra farà una aturada indefinida per tal de poder preparar noves cançons.

Te gusta la Navidad? | Reportaje @samanthaessence | 7deràdio

Que haces en fin de año? | Reportaje @samanthaessence | 7deràdio