en ,

Cap de setmana nàutic i itinerant a Fira Barcelona: Embarcacions i Autocaravanes prenen protagonisme

El Saló Nàutic i el Saló del Caravaning ompliran Barcelona de mar i llibertat itinerant aquest cap de setmana

Aquest cap de setmana, els amants del turisme de natura i mar tenen dues cites ineludibles a Barcelona. El Saló Nàutic al Port Vell i el Saló Internacional del Caravaning al recinte de Gran Via de Fira Barcelona prometen un cap de setmana ple d’emocions i oportunitats per als qui busquen noves aventures a l’aire lliure. Tant si sou aficionats a la navegació com a l’art del viatge itinerant, aquí teniu el vostre paradís.

Saló Nàutic al Port Vell: Navegant cap al Futur

El Saló Nàutic al Port Vell és l’esdeveniment nàutic més gran d’Espanya i està carregat d’emoció aquest any. Amb la Copa Amèrica com a teló de fons, la seva atmosfera és més excitant que mai. Si sou amants del mar, aquí trobareu tot el que busqueu.

Innovació i Sostenibilitat: El saló presenta les últimes innovacions en embarcacions, destacant el compromís amb la sostenibilitat i l’eficiència. Materials nous i tecnologia avançada estan canviant el joc, i les embarcacions elèctriques ja estan prenent el relleu.

Proves i Experiències: Us atreviu a “volar” sobre les onades amb una planxa de surf elèctrica? O preferiu provar una embarcació de pesca transportable? Amb més de 160 embarcacions a l’aigua, teniu l’oportunitat d’experimentar una varietat d’opcions que us deixaran amb ganes de més.

America’s Cup Experience: A més de les exhibicions, podreu viure l’esperit de la Copa Amèrica a través de xerrades i l’exposició America’s Cup Experience, on podreu obtenir un 20% de descompte per accedir i viure l’emoció d’aquest esdeveniment de prestigi internacional.

Saló Internacional del Caravaning a Gran Via: Viatjant amb Estil

Per a aquells que prefereixen terra ferma però encara desitgen la llibertat del viatge, el Saló Internacional del Caravaning a Gran Via us espera amb una gran varietat d’opcions i activitats.

Turisme Itinerant: Amb xerrades sobre com viatjar amb nens i com iniciar-vos en el turisme itinerant, aquest saló és un punt de partida perfecte per a tots els entusiastes de les autocaravanes i les campers.

Activitats Lúdiques: El saló ofereix diverses activitats, com provar bicicletes i patinets, inflables per als més petits i un lliurament de premis que mantindran entretinguts a tota la família.

L’Oferta Més Gran a Espanya: Amb més de 35.000 m² d’exposició, 150 empreses expositores, 250 marques i 1.000 vehicles en mostra, aquest esdeveniment ofereix la més gran oferta comercial del sector a Espanya, que inclou autocaravanes, caravanes, campers, tendes, remolcs tenda, avancés i accessoris, entre altres opcions.

Aquest cap de setmana, Barcelona es converteix en l’epicentre de les activitats nàutiques i del turisme itinerant. Ja sigui explorant les últimes innovacions nàutiques al Port Vell o somiant amb el vostre proper viatge itinerant a Gran Via, aquests salons ofereixen una oportunitat única per a tots els amants de l’aventura. No us ho perdeu.

Forever Joves T14 – P4

Pánico en la Sala 325