en ,

Forever Joves T14 – P4

En el quart episodi de l’apassionant temporada 14 de “ForeverJoves” de Ràdio Sant Boi.  presentarem el tan esperat nou disc d’un gran cantant i amic:

MATIAS CALABRESE 

Aquest nou projecte musical és la tercera entrega de “SIETE HISTÒRIAS SIN FINAL”. L’àlbum conté set encisadores cançons que exploren des del més profund de l’ànima del compositor, les seves arrels, fins a vivències i moments de la vida quotidiana, així comla nostàlgia i l’amor.

La música dóna lloc a una rica varietat de gèneres, posant l’accent en instruments com la guitarra, el piano i l’harmonica.

El talentós artista argentí continua la seva exploració de ritmes que abasten des del pop-rock, el disco, el funky, la bossa nova fins a ritmes llatins.

Aquest disc és un veritable creixement artístic, continua investigant i afegint nous sons i ritmes. Entre les cançons que destaquen i que podrien ser autèntics èxits hi ha “Estabas de viaje (Yo lo soñé)”, “Mar de plata nos espera”, “Fuimos” i “Ni un minuto más”.

A més, farem un recorregut per alguns dels seus clàssics, com “Solíamos soñar”, que es va fer merescuda del primer premi a la categoria de La Millor Cançó de Forever Joves el 2022.

La música no pot deixar de sonar! Aquest programa és altament recomanat i promet ser un esdeveniment excepcional. No pots perdre’t-ho!

Prepareu-vosper un programa que promet ser espectacular!

RàdioSant Boi amb la bona música Us espero al 89.4 de la FM de Ràdio Sant Boi.

També a través del web de l’emissora: enacast.com 

Podreu  escoltar-lo en 7deradio.cat  els divendres a les 21 hores i els diumenges a les  11 hores.

#radiosantboi#foreverjoves #entrevista #radio #música #RàdioSantBoi #santpako #yosoyradiosantboi #josocradiosantboi #todovaasalirbien#pasionporlamusica Ajuntament de Sant Boi @ajsantboi Ajuntament SantBoi Cultura Sant Boi de Llobregat

#7deradio

Escrit per Paco Sánchez

Xarxa de Mat #256 09/10/2023

Cap de setmana nàutic i itinerant a Fira Barcelona: Embarcacions i Autocaravanes prenen protagonisme