en

David Castillo i Judith Pallarès presenten amb èxit el llibre “As de Corazones” al FNAC de Barcelona

L’esdeveniment al FNAC de Barcelona destaca l’èxit de “As de Corazones” i revela plans per una versió en català, amb el suport del Govern d’Andorra

El Fòrum FNAC de Barcelona es va il·luminar amb l’anticipació i l’entusiasme quan David Castillo, l’autor de “As de Corazones”, va presentar la seva última obra juntament amb Judith Pallarès, exministra i coanfitriona de l’esdeveniment. La sala plena reflectia l’interès i l’expectació que envolta aquesta novela prometedora.

La presentació va transcórrer amb una atmosfera animada, amb Pallarès com a mestra de cerimònies. L’autor, encantat pel suport i l’afecte del públic, va revelar amb alegria que hi ha plans per llançar una versió en català de “As de Corazones”. Aquesta novetat va ser acollida amb aplaudiments, subratllant la demanda i l’interès dels lectors catalans.

La conversa entre Castillo i Pallarès va transcendir la presentació del llibre, oferint una visió més profunda de la història, els personatges i el procés creatiu. Pallarès va destacar la diversitat d’elements atractius de la novel·la, incloent-hi el misteri, l’amor no correspost i els girs inesperats que mantenen als lectors enganxats fins a l’última pàgina.

L’autor va expressar el seu agraïment per la complicitat amb Pallarès i va subratllar la importància de fer que la presentació sigui una experiència divertida i agradable per al públic. La seva bona sintonia va ser evident en la manera com van compartir anècdotes i impressions sobre el procés de creació de “As de Corazones”.

Amb l’èxit de la presentació a Barcelona, la gira continua amb properes parades a Sevilla, Santander i València. El clímax està previst per després de les festes nadalenques, quan Castillo clourà la promoció de “As de Corazones” a l’Institut Cervantes de París.

“Aquesta novel·la és un viatge emocionant”, va dir Castillo, “i veure-la arribar al cor dels lectors és el millor regal per a un escriptor”.

“As de Corazones” és una novel·la intensa que segueix la vida de Fran Ballester, un periodista de recerca obsessionat per la fama, que veu la seva vida trastocada quan és acusat d’assassinats. La trama, plena d’intriga, amor no correspost i crims passionals, manté els lectors en suspens fins a l’última pàgina. Amb plans de continuar les presentacions a altres ciutats, Castillo espera cloure la promoció al Institut Cervantes de París després de Nadal.

‘La dona fantasma’: L’últim espectacle de T de Teatre es troba en la seva recta final al Teatre Romea de Barcelona

Forever Joves T-14 P-9