en ,

DELAFÉ Y LAS FLORES AZULES ACTUARAN A BARCELONA DINS EL FESTIVAL CRUÏLLA

El 10 de març Delafé y Las Flores Azules publicaran un nou single, l’única cançó que treuran a la llum per celebrar els 20 anys del grup

Delafé y Las Flores Azules van marcar tota una generació gràcies a un segell inconfusible de hip hop de mig temps acompanyat de melodies dolces i lletres costumistes que romantitzaven la quotidianitat urbanita. L’any 2015 Delafé y Las Flores Azules van separarse i per fi, aquest 2022, després de 7 anys de carreres en solitari, Oscar d’Aniello aka Delafé i Helena Miquel aka Las Flores Azules es retrobaran per fer una molt sol·licitada gira per l’estat espanyol. Amb ells hi serà Dani Acedo, el músic i compositor amb el que han treballat des del 2009. La gira reviurà els gran clàssics del grup acompanyats per la formació de músics amb els que van presentar vs Las Trompetas de la muerte, la secció de vents, guitarrista i baterista.

Un retorn molt esperat perquè la seva vessant dalt de l’escenari era la seva cara més potent. Delafé y Las Flores Azules era com una squat rapera, però en un context de pop naïve, fràgil, bonic i alegre. La bèstia escènica de Delafé, que cantava i ballava amb un carisma desbordant, tenia el contrapunt de la timidesa continguda i la veu dolça de Las Flores Azules i la força de Las Trompetas de la Muerte.

La primera data on es podrà reviure l’essència d’aquells concerts serà el 26 de març al Festival Strenes de Girona i fa una setmana van anunciar que la gira passarà el 6 de maig pel Teatro de las Esquinas de Zaragoza, el 23 de juny pel Cicle Tomavistas Extra de Madrid i avui anuncien que el 8 de juliol actuaran al Festival Cruïlla de Barcelona, a falta de revelar encara més dates.

A més a més, el grup també va anunciar que el 10 de març publicarà una nova cançó per celebrar els 20 anys del grup i aquest retorn als escenaris i que serà la única novetat discogràfica que publiquin amb aquest motiu.

El Festival Jardins Terramar anuncia el cartell de la 5a edició del 28 de juliol al 13 d’agost

Pánico en la sala #259