en

EL BOSC DELS SOMNIS: Una Experiència Màgica per a Tota la Família a Sant Boi de Llobregat

Més de 15,000 Entrades Venudes i l’80% de l’Aforament Ja Reservat a Tres Setmanes de l’Estrena

A Sant Boi de Llobregat, l’esperat espectacle immersiu de Nadal, EL BOSC DELS SOMNIS, està generant una gran expectació entre les famílies. Amb més de 15,000 entrades venudes i l’ocupació del 80% de l’aforament, aquesta proposta nadalenca única promet traslladar els visitants a un viatge teatral màgic en plena natura.

EL BOSC DELS SOMNIS, creat per Hamlet Produccions amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Boi, ofereix un impressionant desplegament lluminós i efectes especials en un àmpli espai exterior de més de 4,500 m2. Amb 20 artistes, aquesta experiència teatralitzada permet a petits i grans descobrir com diferents personatges treballen per assegurar-se que els regals arribin a temps a totes les cases durant les festes.

A diferència d’altres activitats nadalenques, EL BOSC DELS SOMNIS planteja un recorregut exterior, circular i no guiado. Això significa que els espectadors poden explorar-lo al seu propi ritme, capturant la màgia de les llums brillants, gaudint d’una oferta gastronòmica nadalenca especial i interactuant amb els fascinants personatges que habiten aquest bosc encantat: La Fada Garlanda, La Galindaina, La Gina i La Jana, el Puck i la Olívia, l’Astròleg Somiatruites, la Cartera Pepa, el Carboner Ramon…

Cada racó d’aquesta terra màgica amaga un secret. EL BOSC DELS SOMNIS és una oportunitat única per celebrar el Nadal d’una manera diferent, amb una experiència immersiva espectacular, emotiva i divertida. Una proposta original per gaudir en família de la màgia que envolta aquest moment tan especial de l’any.

L’entorn de la Masia de Can Julià proporciona un espai privilegiat i de fàcil accés en transport públic, a menys de 20 minuts de plaça Espanya amb Ferrocarrils de la Generalitat. L’espai també compta amb àmplies zones d’aparcament públic.

EL BOSC DELS SOMNIS estarà obert del 21 al 31 de desembre, de 16:30 a 21:30 hores, amb horaris especials els dies 24, 25, 26 i 31 de desembre. Tota la informació i venda d’entrades a www.elboscdelssomnis.com.

Tothom ho sap tot #4 – LES PARELLES

Pánico en la Sala 329