en

El Festival de la Infància: Una Explosió de Diversió i Aventura per a Tota la Família a Montjuïc

El clàssic esdeveniment nadalenc de Barcelona presenta 60 noves activitats i un espai dedicat als més petits fins als 4 anys.

Amb les vacances de Nadal a l’horitzó, el Festival de la Infància es prepara per omplir de riures i alegria el recinte firal de Montjuïc a Barcelona del 27 al 31 de desembre. Aquesta edició, organitzada per Fira de Barcelona amb el suport de l’Ajuntament, promet ser més emocionant que mai amb 60 noves activitats dissenyades per a nens i nenes fins als 12 anys.

Una de les principals novetats d’aquest any és la creació d’un espai dedicat especialment als nadons i als infants fins als 4 anys. Anomenat “Mini”, aquest àmbit ofereix una varietat d’activitats educatives i lúdiques adaptades a les necessitats dels més petits. Des de ludoteques fins a tallers de psicomotricitat, passant per experiències visuals i un escenari amb espectacles adaptats, l’espai Mini és un lloc perfecte per als primers descobriments dels més petits.

Les activitats del Festival de la Infància no només promouen la diversió, sinó també valors importants com la solidaritat, el civisme i la creativitat. Aquest esdeveniment, que es celebra des del 1963, és una tradició que no només entreté sinó que també educa i inculca hàbits de vida saludable als més petits.

Amb una àmplia gamma d’opcions, com ara circuits d’aventura, experiències de realitat virtual, patinatge sobre gel, tallers de cuina, i molt més, el Festival de la Infància es consolida com una cita imprescindible per a les famílies durant les festes nadalenques. Les entrades estan disponibles per als torns de matí i tarda, amb descomptes per a la compra anticipada a través del lloc web oficial www.festivalinfancia.com

La Federació d’Ateneus de Catalunya (FAC) és distingida amb la Medalla d’Honor de Barcelona pel seu compromís amb la tasca sociocultural

Forever Joves T-14 P-11