en ,

EL GRUP LLEIDATÀ ‘ABRIL’ S’ESTRENA AMB EL SINGLE: “ESCLAT”

Abril promet sorprendre amb la seva proposta musical, una fusió de pop alternatiu amb influències diverses i una gran atenció als detalls.

“Esclat” és una cançó que destaca per la seva melodia captivadora i la seva lletra introspectiva. Amb una progressió que va creixent amb intensitat, la cançó atrapa l’oient i el transporta a un viatge musical emotiu i enriquidor. Les lletres, escrites en català i anglès, reflecteixen els sentiments profunds i les vivències de l’autora.

L’Abril Pinyol, cantant, músic i actriu, lidera aquesta jove formació lleidatana. Des de la seva formació l’any 2022, Abril ha treballat intensament per desenvolupar un so propi i únic. Les seves cançons combinen l’essència del pop amb un toc alternatiu, destacant les guitarres com a base, però amb arranjaments sofisticats que inclouen vents, cordes i veus harmonitzades. Aquesta diversitat instrumental dóna una dimensió especial a les seves composicions.

En directe, Abril presenta una formació completa i talentosa. A més de l’Abril Pinyol a la veu, guitarra i ukelele, la banda compta amb Miquel Allué (Eira) a les guitarres i Ramon Gallart al baix, encarregats també dels arranjaments. A la bateria trobem Roger Mangues, mentre que Xènia Pérez i Pau Samper posen l’accent amb els seus vents.

“Esclat” és només el primer tast del que promet ser una carrera musical emocionant per a Abril. Amb la seva passió i talent, aquesta jove formació lleidatana promet conquerir els oients amb la seva música i oferir una experiència musical inoblidable. El seu proper disc, en procés de creació, promet ser una mostra més dels seus talents i la seva capacitat d’expressió artística.

Amb l’arribada d’Abril, la escena musical catalana s’enriqueix amb una proposta fresca i innovadora. Els fans de la música estan esperant amb expectació el llançament del primer disc complet d’aquesta prometedora banda lleidatana. El futur musical d’Abril sembla brillant i ple d’oportunitats per a l’èxit.

Pánico en la Sala 311

‘La pell fina’, la comèdia d’èxit de Carmen Marfà i Yago Alonso, torna aquest estiu al Teatre Borràs