en ,

‘La pell fina’, la comèdia d’èxit de Carmen Marfà i Yago Alonso, torna aquest estiu al Teatre Borràs

Al Teatre Borràs del 29 de juny al 29 de juliol

‘La pell fina’, la comèdia d’èxit de Carmen Marfà i Yago Alonso, arriba al Teatre Borràs després de triomfar en una gira per més de 30 ciutats i exhaurir totes les localitats durant dues temporades a la Sala Flyhard de Barcelona.

Protagonitzada per Ángela Cervantes, Biel Duran, Francesc Ferrer i Laura Pau, l’obra aborda temes com les veritats incòmodes, la maternitat, el talent i les relacions de parella. Amb una perspectiva generacional, els creadors d’èxits teatrals com ‘Ovelles’ i ‘Instruccions per enterrar a un pare’ ofereixen un retrat fresc i divertit per a aquells que s’apropen als 40 anys amb expectatives i somnis no satisfets.

L’espectacle estarà en cartell al Teatre Borràs del 29 de juny al 29 de juliol. Amb un toc d’humor, ‘La pell fina’ reflexiona sobre la manera en què ens tractem i navega per la delicada línia entre la sinceritat i la crueltat. És una comèdia que convida el públic a reflexionar sobre la llibertat d’expressió i l’empatia en les relacions personals.

A més de tractar temes com la maternitat, el talent i les relacions de parella, l’obra posa de manifest les frustracions i les expectatives no acomplertes d’una generació que s’apropa als 40 anys. ‘La pell fina’ s’ha guanyat l’aplaudiment dels espectadors per abordar temes universals que rarament són tractats en escena, connectant amb la gent i provocant reflexió i diversió al mateix temps.

EL GRUP LLEIDATÀ ‘ABRIL’ S’ESTRENA AMB EL SINGLE: “ESCLAT”

La Monifesta’t reivindica el paper educatiu dels monitores i monitors d’Esplais Catalans