en ,

El proper dimarts 18 arrenca el festival Berdache que convida a reflexionar sobre la identitat de gènere i la diversitat a través de l'art

Des del proper dimarts 18 fins al 29 d’octubre Berdache [Gender Art Festival] celebra la seva tercera edició a L’Hospitalet de Llobregat, un dels espais artístics més efervescents del panorama nacional.

Berdache, que neix en 2020 com primer festival d’arts visuals i escèniques centrades en la identitat de gènere i la diversitat, celebra després de l’emergència sanitària la seva primera edició amb total normalitat.

El festival, la programació del qual s’estén durant 12 dies, acollirà mostres de grans noms i talents emergents nacionals i internacionals que aborden de manera brillant qüestions vinculades al gènere amb els discursos artístics i la seva expressió en diverses disciplines com la poesia, la música, el cinema, la dansa i l’art. Una acurada programació que reflecteix la filosofia del festival a la perfecció: ‘En Berdache creiem fermament que un món millor és un món més lliure i que aquest, sens dubte, és un món on la diversitat és la norma”, afirma l’organització del festival.

Com a novetat Berdache ofereix la possibilitat d’adquirir un abonament general i assistir a tots els espectacles per un preu molt reduït. Les entrades estan disponibles al web del festival.

Berdache [Gender Art Festival] és possible gràcies al suport de l’Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat i la seva implicació per a donar visibilitat al teixit cultural de la ciutat i els seus agents. Així mateix cal destacar la col·laboració dels espais i equipaments culturals de la ciutat com El Distrito Cultural, Auditori Barradas, Centre Cultural La Bòbila, Espai Zowie y El Pumarejo.

Temporada Alta arriba per primera vegada a Barcelona amb Ritter, Dene, Voss, l’espectacle dirigit per Kystian Lupa que retorna al festival després de 25 anys de la seva estrena a Cracòvia

Pánico en la Sala 284 | Festival Fantàstic de Sitges