en ,

El showman GERARD BORRELL presenta als Lluïsos d'Horta de Barcelona el seu espectacle de màgia i

El diumenge, 30 de setembre, el mag-còmic GERARD BORRELL presentarà el seu espectacle Màgia & Comèdia als Lluïsos d’Horta (Carrer Feliu i Codina, 7 i 9).

L’espectacle, que forma part de la gira ”ATENEUS” a les conseqüències, és un show per a adults còmic i molt gamberro en el que Gerard Borrell demostra el seu enginy a l’hora d’improvisar en els diàlegs amb el públic, sorprenent als espectadors amb el seu inimitable estil barrejant màgia i comèdia.

El principal propòsit d’aquest showman desvergonyit i provocador és divertir a un públic disposat a tot, amb ganes de passar ho bé i, sobretot, riure sense prejudicis. Per aconseguir-ho, fa servir l’humor, el cant, el ball i, per suposat, la màgia, convertint el seu show en un hilarant cabaret màgic.

Després de Barcelona, la gira “ATENEUS” A LES CONSEQÜÈNCIES seguirà per diversos espais de la Xarxa de Teatres d’Ateneus (XTAC), recorrent localitats com Calaf i Sant Andreu de la Barca.

Gerard Borrell és un mag còmic atípic, atrevit i tot terreny que actualment té també en cartell a l’Aquitània Teatre de Barcelona l’exitós espectacle THE BIG BANG TONTERY. A més el passat mes de febrer, va ser l’encarregat de conduir les gales del prestigiós FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÀGIA LI CHANG al Teatre Zorrilla de Badalona.

Amb un llarg recorregut pels teatres d’arreu del país i col·laborador habitual en destacats programes de TV, Gerard Borrell tracta la màgia com un art escènic complet que li permet jugar amb diferents elements artístics i, en conjunt, oferir un show espatarrant.

Les entrades per a l’actuació als Lluïsos d’Horta estan disponibles aquí: https://www.lluisoshorta.cat/component/rseventspro/esdeveniment/1759-magia-comedia-a-lluisos-d-horta

Sants i Sant Andreu empaten al primer derbi del curs (0-0)

Joan Vázquez presenta el concert de swing Feeling Good al popular cabaret The Crazy Coqs de Londres