en ,

Joan Vázquez presenta el concert de swing Feeling Good al popular cabaret The Crazy Coqs de Londres

El proper 12 d’octubre, a les 19:00 hores, JOAN VÁZQUEZ actuarà al popular cabaret The Crazy Coqs de Londres amb FEELING GOOD, un concert estil crooner amb aires de Rat Pack inspirat en el seu disc homònim de versions d’estàndards de jazz.

A FEELING GOOD, Joan Vázquez interpreta amb molt de swing i la sonoritat del jazz més vintage èxits d’autors com Cole Porter, Irving Berlin, Walter Donaldson o Jerome Kern que artistes com Frank Sinatra, Dean Martin i Bing Crosby van popularitzar, i li incorpora algun toc contemporani per afinar el maridatge amb el públic actual, incloent peces orquestrades i d’altres més íntimes.

Joan Vázquez torna a actuar en el mateix local en el que va fer sold out quan va portar el seu Something’s Coming: un tribut a Sondheim i on va triomfar també amb el seu exitós Paquito Forever. En aquesta ocasió, ho farà acompanyat de The Feeling Good Swing Trio (piano, contrabaix i bateria) per rememorar l’ambient de clubs nocturns, pianos de cua, copes de còctel, vellut i gratacels que l’artista ha volgut evocar amb els temes del disc.

El concert es presenta amb un repertori variat on es barregen peces mítiques (Fly me to the moon, Cheek to Cheek, Smoke Gets in Your Eyes, The Way You Look Tonight, Feeling Good, Too Darn Hot, Moon River, Lady is a tramp, Nature boy, I Get a Kick Out of You…) i la reinterpretació de temes més moderns amanits amb essència de jazz, com Don’t stop the music de Rihanna, The Blower’s Daughter de Damien Rice o el Creep de Radiohead.

A Londres, Joan Vázquez comptarà amb l’actuació de l’estrella del West End Laura Pitt-Pulford per interpretar un duet especial. Els crèdits teatrals de l’artista britànica inclouen, entre d’altres, el paper de Jane a The Witches of Eastwick en concert, Louise a Gypsy en concert, Marlene Dietrich a Piaf, Maria a The Sound of Music i Milly Bradon a Seven Brides for Seven Brothers, amb el que va rebre una nominació als Premis Olivier.

La gira FEELING GOOD va arrencar a la sala BARTS el maig de 2021 i, des de llavors, ha rodat per diverses localitats d’arreu del país, incloent-hi una actuació en el Fresc Festival de Sabadell i un concert a la Nova Jazz Cava de Terrassa.

El showman GERARD BORRELL presenta als Lluïsos d'Horta de Barcelona el seu espectacle de màgia i

Primera cobertura, primer derbi