en ,

Els sevillans fondo flamenco faran un gran concert al palau olímpic de badalona el 3 de desembre

Després del sold out el passat 21 de maig al Poble Espanyol, el pròxim 3 de desembre Fondo Flamenco actuaran al Palau Olímpic de Badalona

El trio sevillà tancaran la seva gira de retorn amb quatre últims concerts “Fin de fiesta” a Badalona, Londres, Sevilla i Madrid

El que va néixer com una reunió improvisada de tres amics que no tocaven junts des de feia més de deu anys ha acabat essent una de les gires més importants de l’estat. Després de la dissolució de Fondo Flamenco, els seus tres components Astola, Antonio Ríos (Antónimo) i Rafa Ruda van continuar amb els seus projectes en solitari. Durant la pandèmia van reprendre el contacte i van decidir que era un bon moment per fer un concert de comiat al que van anomenar “La última cita”. Van posar les entrades a la venta pel passat 29 d’abril al Cartuja Center de Sevilla i es van exhaurir immediatament. Així doncs, van haver de programar tres noves dates al mateix recinte, que van esdevenir en quatre nits inoblidables amb totes les entrades exhaurides.

Des d’aquell moment es va començar a organitzar una gira per tot l’estat espanyol que ha exhaurit entrades al Poble Espanyol de Barcelona i al Wizink Center de Madrid, i a portat al grup a actuar a grans recintes de ciutats com Zaragoza, València, Bilbao, Múrcia, Granada, Córdoba, Alacant o Salamanca, entre d’altres.

Les entrades per aquests quatre concerts es posen a la venta dijous 1 de setembre al web del grup www.fondoflamenco.com i tothom que compri entrades aquest dia rebrà el nou disc del grup en format digital.

Carles Sans torna al Teatre Borràs amb PER FI SOL! Inspirat en anècdotes reals viscudes amb Tricicle

Inauguració de l’exposició col·lectiva de Parelles Artístiques a Barcelona – PARELLES ARTÍSTIQUES (parellesartistiques.osonament.cat)