en ,

Esplaiada 2022

L’Esplaiada és la trobada general de tots els esplais d’Esplac! Inclou infants, joves i monitores i monitors. És un espai per escoltar i fer sentir la veu d’ infants i joves sobre temes del seu interès, a través d’assemblees, jocs i activitats. Es duu a terme generalment cada tres anys.

La propera Esplaiada se celebrarà els dies 6, 7 i 8 de maig del 2022 a Sant Cugat del Vallès

Enguany la Trobada General d’Esplac se celebrarà els propers 6, 7 i 8 de maig a Sant Cugat del Vallès, coincidint amb el 40è aniversari de l’entitat. L’Esplaiada és la Trobada General de tots els esplais d’Esplac i ens permet trobar-nos per fer activitats conjuntes i reivindicar la tasca que fem des dels esplais.

Sota el lema “La veu d’un infant és més gran que un elefant” volem denunciar l’adultocentrisme vigent a la societat i reivindicar la visió dels infants i joves com a ciutadans actius de ple dret amb capacitat de decisió sobre allò que els afecta. Perquè infants i joves són el present, no només el futur!

En aquesta pàgina està en constant actualització per estar a l’última de dates, participació i informació general.

A més, des del projecte d’Infància i Esplaiada s’ha creat un recurs, el Manual d’assemblaerisme infantil, per treballar la participació i posar en valor les decisions dels infants. Seguim cridant ben fort perquè #LaVeuDelsInfants s’escolti més fort que mai a la propera Esplaiada 2022

Xarxa de Mat #216 02/04/2022 – Final Jornada Divisió d’Honor de la Lliga Catalana d’Escacs

NEIX L’HARMONIA, UN FESTIVAL FAMILIAR, SOLIDARI I INCLUSIU A LES PLANES D’HOSTOLES