en ,

Falcon & Firkin s'uneix a Pep Sala i Albert Palomar per cantar "Sitges"

Sitges és una cançó que ens vol endinsar en cadascú dels meravellosos racons d’aquest poblet de costa tan únic. Les bicicletes que passegen vora del mar, els llargs passejos en família, les tardes i vesprades amb les seves postes de sol màgiques, els seus cafès, bars i restaurants on la gent es troba i gaudeix de la gastronomia i d’un bon àpat amb amics, dels balcons plens de flors i les parets blanques i carrers estrets però plens de vida. La cançó vol ser un homenatge a Sitges, un viatge per tots els llocs màgics i emblemàtics que l’envolten, la cançó perfecta per transportar-se per les onades del Mediterrani i endinsar-se en tots els racons més bonics i especials d’aquest magnífic poble de costa del Garraf.

Sitges és el segon single d’avançament del nou disc que Falcon & Firkin publicarà a principis de 2022. En aquest treball, el grup ha apostat per aires més mediterranis, dotant a les cançons d’un so fresc amb la presència d’instruments acústics que predominen per sobre de les guitarres distorsionades dels treballs anteriors de la banda.

Enregistrat a SIA STUDIO del Pont de Vilomara i una vegada més sota la producció artística de Jordi Armengol, el disc compta amb diverses col·laboracions d’artistes destacats com Pep Sala, Cesk Freixas, Natxo Tarrés de Gossos, Pemi Rovirosa de Lax’n’Busto, Dani Flaco, Joan Masdéu, Ferran Gallart de Strombers, Albert Palomar, Xavier Serrano, Jordi Ribot, Antonio El Remendao, Jos Racero i David Sais. Concretament, a Sitges hi han participat Pep Sala i Albert Palomar.

LILDAMI ES MOSTRA MÉS REFLEXIU QUE MAI A "TINC POC TEMPS"

Pánico en la Sala #254 10/12/2021