en ,

LILDAMI ES MOSTRA MÉS REFLEXIU QUE MAI A "TINC POC TEMPS"

EL SEGON AVANÇAMENT DEL QUE SERÀ EL SEU NOU EP, CAL DAMIÀ

Només el murri del Lildami pot rapejar durant sis minuts seguits en una cançó que reflexiona sobre el poc temps que tenim i la importància d’optimitzar-lo. El raper terrassenc torna a sorprendre amb la seva cançó més introspectiva, una meravella trap amb centenars de barres i aire nostàlgic titulada “Tinc poc temps”.

La part instrumental compta amb una secció èpica de corda i vents produïda per Pau Romero, que ja havia treballat amb Lildami a les cançons “Provença” i “Ramiro”, del seu anterior disc, Viatge en espiral (Halley Records 2021).

“Tinc poc temps” s’acompanya d’un videoclip rodat a Islàndia on apareix Lildami sol, que pretén reforçar la idea que naixem i morim sols i que la gestió que fem del poc temps que tenim, depèn exclusivament de cadascú de nosaltres. El clip torna a comptar amb subtítols i amb el color rosa com a leitmotiv.

“Tinc poc temps” és la segona cançó que Lildami presenta del seu nou EP Cal Damià, després que el 15 d’octubre publiqués la cançó “Si vols” on col·laboren amb els barcelonins Kickbombo i els bascos Huntza.

Pánico en la Sala #253 03/12/2021

Falcon & Firkin s'uneix a Pep Sala i Albert Palomar per cantar "Sitges"