en

Forever Joves T14 – P3

El tercer episodi de la nova temporada, edició 14, de FOREVER JOVES a Ràdio Sant Boi @radiosantboi, ens plau presentar l’àlbum “HUMET VIVE”, un càlid tribut al popular cantautor JOAN BAPTISTA HUMET. Aquest disc reuneix un total de 17 cançons, entre les quals s’inclouen tretze composicions inèdites, totes interpretades per diversos artistes tant en català com en castellà. Entre els 16 destacats intèrprets es troben noms com Rozalén, Rafa Pons, Miquel Gil, Litus o Enric Hernàez.

En el programa, comptarem amb la presència de l’escriptor de la biografia de l’artista, Fernando Gonzalez Lucini. A més, mantindrem una interessant conversa amb Paco Martínez de l’Associació Cultural Amics de Humet @amigosdehumet, així com amb els talentosos cantants Verdcel @verdcel, Daniel Hare @danielhare i Daniel Cros @danielcrosmusica que han col.laborat en alguns dels temes.

Aquesta emissió representa un sincer homenatge de FOREVER JOVES a un dels artistes més estimats i genials de la nostra escena musical. No permetis que la música es detingui! El recomanem encaridament. Un programa que no et pots perdre!

📻 Sintonitza Ràdio Sant Boi per gaudir de bona música.

📻 T’esperem al 89.4 de la FM de Ràdio Sant Boi.

📻 També ens pots escoltar a través del lloc web de l’emissora: enacast.com.

.📻 Pots escoltar-lo en la web de  7deradio.cat

#radiosantboi #foreverjoves #entrevista #radio #música #musica  #yosoyradiosantboi #josocradiosantboi #todovaasalirbien #pasionporlamusica

👍 Ajuntament de Sant Boi @ajsantboi @culturasantboi

Regenerate

Escrit per Paco Sánchez

Forever Joves T14 – P2

Pánico en la Sala 323