en

Forever Joves T14 – P2


En el segon episodi d’aquesta nova temporada, la número 14, FOREVER JOVES ens porta una experiència musical fascinant. Aquest cop, el programa presenta una entrevista exclusiva amb la banda DEKER (@somos_deker), un grup d’indie-rock que ens ha obert les portes al seu món creatiu.

Marcos Deker i David Cubero, membres destacats de la banda, ens han brindat un tastet de les seves noves i emocionants cançons en format acústic i en directe. A més, ens han convidat a ser part de l’emoció en viu i han compartit detalls sobre el seu proper concert, que tindrà lloc el 29 de setembre a les 20 hores a l’Atrium de Viladecans.

El nou àlbum de DEKER està a punt de veure la llum, editat per la discogràfica de Sant Boi, Capsula Records (@capsula.records). Això és només una petita mostra del que pots esperar d’aquesta banda prometedora.

A la segona part del programa, FOREVER JOVES ens presenta l’última cançó del grup ECLÉCTICA, que serà part del seu pròxim àlbum. Una oportunitat per descobrir noves propostes musicals i gaudir de la diversitat de sons i estils que el programa sempre ofereix.

I com no podia faltar, FOREVER JOVES recorda una de les bandes pioneres en l’àmbit del soul en espanyol: LOS CANARIOS. Un tribut a la història de la música que ens recorda que la música mai ha de parar.

Així que no et perdis aquest programa carregat de música, entrevistes i emocions. FOREVER JOVES ens demostra que la passió per la música és infinita. 🎵✨ #foreverjoves #musicaenviu #entrevista #indierock #pasionporlamusica”

Escrit per Paco Sánchez

Pánico en la Sala 322

Forever Joves T14 – P3