en ,

Homenatge a un concert històric: Dire Straits “Alchemy” a Tarragona

‘Alchemy: Dire Straits Live’ és considerat per la crítica especialitzada com un dels millors discos en directe de la història.

Amb el respatller del baixista original i cofundador de Dire Straits, John Illsley, el grup Alchemy Project, que ret homenatge a la mítica banda Dire Straits, inicia la seva gira 2021/2022 amb concerts per tot Espanya, començant al Teatre EDP Gran Via de Madrid i arribant a Tarragona el 20 de Novembre. En el concert no faltaran temes emblemàtics com Sultans Of Swing, Romeu & Juliet, Brothers In Arms o Money For Nothing, en un emocionant concert de 2.30 h. de durada.

Gràcies al virtuosisme dels seus músics i als prolongats i originals sols de guitarra del seu carismàtic líder Mark Knopfler ‘Alchemy: Dire Straits Live’ és considerat per la crítica especialitzada com un dels millors discos en directe de la història.

Alchemy Project portarà als escenaris amb exquisida fidelitat quant a so, instrumentació i escenografia, aquell meravellós concert gravat en el Hammersmith de Londres en 1983, que serà la delícia de tot fan de Dire Straits, i dels amants del Rock en general, ja que mai abans cap grup ha realitzat un tribut basat en exclusiva en aquest enorme directe, la grandesa i el virtuosisme del qual resideix en què va ser gravat després d’una gira de 240 concerts per tot el món i en el màxim apogeu de la banda.

Pánico en la Sala #250 12/11/2021

Entrevista a Dani Botillo | “Antes de cuarentena no estaba muy motivado” | 7deradio