en ,

Joan Liaño estrena la seva primera cançó: “mai”

El jove artista de Granollers ha participat en programes com “Eufòria” de TV3 i ha estat finalista del concurs musical “Objectiu Paki” de La Xarxa TV

Aquest tema, que es publica el 9 de setembre a totes les plataformes digitals, vol ser un himne pel col·lectiu LGTBIQA+ i una reivindicació de la llibertat i dels drets d’identitat de gènere i/o orientació sexual

“Mai” és la primera cançó del jove artista, Joan Liaño. Aquest granollerí de només 20 anys, s’estrena en el panorama discogràfic amb un tema ple de força i sensibilitat que vol ser un ser un cant a la llibertat i un nou himne per a totes aquelles persones que han viscut algun problema a causa de la seva identitat de gènere i/o orientació sexual.

Segons Joan Liaño, aquest tema ens anima a “superar les pors i sentir-nos bé tal i com som, sense jutjar-nos per tot allò que pensaran els demés”. Un cant al col·lectiu LGTBIQA+ que, encara a dia d’avui, ha de seguir lluitant per aconseguir culminar els seus drets.

La cançó s’estrena a totes les plataformes digitals el divendres, 9 de setembre, amb la voluntat d’aportar un aire fresc, modern i enèrgic a la música cantada en català.

“Mai” és una cançó en la qual han participat en la seva composició diferents grans autors com Daniel Anglès, Victor Arbelo, o Roger Argemí i ha estat produïda per aquest últim i Oriol Plana.

Tot i la seva joventut, Joan Liaño ja ha començat a fer-se una petjada en el món musical gràcies la seva participació en programes com “Eufòria” de TV3 i “Objectiu Paki” de La Xarxa TV.

Amb “Mai”, Joan Liaño vol començar amb força la seva trajectòria en el món de la música amb cançons pròpies. L’artista adverteix que això només és un punt de partida i que, ben aviat i de forma regular, anirà presentant les cançons que formaran part del seu repertori.

Inscriu-te a l'itinerari guiat per Horta del dissabte 17 desetembre!

Els 110 esplais d’Esplac han agrupat 4.832 infants i 1.388 monis en activitats d’estiu