en

La Educadora y Coach Silvia Leiva Presenta su Novela Juvenil ‘Víctor y el Poder del Ikigai’

Descobreix ‘Víctor y el Poder del Ikigai’, la nova novel·la juvenil de Silvia Leiva que aborda una educació amb propòsit.

En un intent d’abordar la desorientació prevalent dins del sistema educatiu actual, la educadora i coach en orientació vocacional, Silvia Leiva, ens presenta la seva primera novel·la juvenil titulada ‘Víctor y el Poder del Ikigai’. Publicada per Platero Editorial, aquesta obra busca oferir un nou paradigma educatiu, centrat en el descobriment del propòsit de vida, per afrontar els reptes que enfronten molts joves avui dia.

La Biblioteca Tecla Sala de l’Hospitalet serà l’escenari d’una experiència literària única, ja que Silvia Leiva, reconeguda educadora i coach en orientació vocacional, presentarà la seva novel·la juvenil, ‘Víctor y el Poder del Ikigai’. L’esdeveniment tindrà lloc el proper 20 de novembre a les 18:30h, brindant als assistents l’oportunitat de submergir-se en una obra que desafia les normes educatives establertes.

‘Víctor y el Poder del Ikigai’ no només és una novel·la dirigida a adolescents, sinó que també ofereix una mirada penetrant per als pares i educadors. A través de les seves pàgines, Silvia Leiva explora els beneficis d’aplicar la filosofia oriental del ikigai en l’educació, plantejant preguntes profundes sobre el veritable talent i potencial, la felicitat derivada de l’educació, l’aprenentatge amb propòsit clar, i el paper dels pares i educadors en la orientació professional dels joves.

La història segueix a Víctor, un adolescent rebel, que es troba atrapat en un sistema educatiu que perceb com un laberint sense sortida. La seva vida canvia quan s’endinsa en un entorn on l’educació es converteix en un viatge de autoconeixement. Amb l’ajuda d’una jove sàvia i un mestre enigmàtic, descobreix els secrets del ikigai, una antiga saviesa oriental que pot canviar la seva perspectiva sobre l’educació i la vida.

A través d’aquest relat revelador, ‘Víctor y el Poder del Ikigai’ convida els lectors a explorar l’univers interior d’un adolescent, qüestionant el veritable sentit de l’educació en un món que, en ocasions, oblida la paraula “vocació”.

El FlamenGi Obre Amb Força la seva 5a Edició a Girona amb Actuacions Destacades i una Exposició Innovadora

Tothom ho sap tot #3 – ELS PIXAPINS