en

El FlamenGi Obre Amb Força la seva 5a Edició a Girona amb Actuacions Destacades i una Exposició Innovadora

Alba Molina, Ana Morales, Ismael de la Rosa, i Yerai Cortés, protagonitzen el cap de setmana inaugural del FlamenGi amb una programació diversa i la comissaria de Cathy Claret

El FlamenGi, el festival flamenc de Girona, inaugura la seva 5a edició amb un cap de setmana carregat d’emoció i talent. El divendres, l’auditori va vibrar amb el jove duet format per Ismael de la Rosa i Yerai Cortés, una parella que ja ha deixat la seva empremta acompanyant figures com C. Tangana i Rocío Molina. L’Auditori Nissan Cartuja de Girona va ser l’escenari d’aquest inici prometedor.

El dissabte serà l’obertura oficial del festival amb l’exposició “Museo Flamenco Pop”, comissariada per la cantant i activista pel poble gitano Cathy Claret. Aquesta exposició, que homenatgeja els artistes gitanos que han marcat el flamenc, posa especial atenció a les dones gitanes que han contribuït a aquest art. L’Auditori Nissan Cartuja acollirà aquesta mostra única que promet captivar tant als amants del flamenc com als neòfits.

El mateix dissabte, Alba Molina, filla dels llegendaris Lole y Manuel, oferirà un espectacle d’homenatge als seus pares al Teatre de Blanes, acompanyada del pianista Álvaro Gandul. Un esdeveniment que promet ser una immersió en la rica tradició flamenca de la mà d’una de les veus més prominents de l’actualitat.

El diumenge, el FlamenGi acollirà Ana Morales, guanyadora del Premio Nacional de Danza 2022, amb l’espectacle “Oklahoma” al Centre Cultural La Mercè. Aquest espectacle promet ser una fusió única de dansa, música i emoció, oferint als espectadors una experiència inoblidable.

Amb aquest cap de setmana com a aperitiu, el FlamenGi continuarà durant tot el mes de novembre amb una àmplia gamma d’espectacles, concerts, xerrades i activitats educatives. Artistes destacats com Rocío Molina i Josemi Carmona, juntament amb nous talents i projectes locals, ompliran la província de Girona amb la passió i l’art del flamenc.

Per aquells que vulguin viure aquesta experiència única, les entrades per als diferents espectacles estan disponibles al web oficial del festival www.flamengi.cat

Lorena Gómez Deslumbra a Sevilla en l’Inici de la Gira ‘Me vuelvo a la vida’ Amb Vistes a Barcelona

La Educadora y Coach Silvia Leiva Presenta su Novela Juvenil ‘Víctor y el Poder del Ikigai’