en ,

La Nuu, el Festival Internacional de Fotografia de Rubí, converteix la ciutat en un gran museu

Durant tot el mes d’octubre (de l’1/10 al 30/10) La Nuu, que celebra enguany la seva vuitena edició, proposa un extens programa d’exposicions i activitats repartides per tota la ciutat.

Sota el nom ‘La vida, manual d’instruccions’ el festival mostra els treballs d’Assaf Iglesias, Jordi Esteva, Erik Estany Tigerström, Julie van der Vaart, Lorena Morin, Blanca Viñas, Israel Ariño & Clara Gassull, Tomoko Daido, Anu Kumar, Zhang Kechun, Helena Civit Kopeinig i Ann-Sophie Deproost.

Demà dissabte arrenca La Nuuel Festival Internacional de Fotografia de Rubí i proposa un recorregut fotogràfic amb instal·lacions de gran format exposades a la vista de tothom. Les façanes dels edificis i les places de la ciutat es convertiran en un museu a peu de carrer. La Nuu ocuparà l’espai públic per tal de despertar la complicitat emocional dels ciutadans i les ciutadanes.

Aquesta edició, la vuitena, omplirà la ciutat de fotografia contemporània sense cap tipus de barrera. Sota el nom ‘La vida, manual d’instruccions’ el festival proposa un total de dotze exposicions amb 32 fotografies que dialoguen amb temàtiques al voltant de la memòria, la intimitat, la quotidianitat, el paisatge, les arrels o la família. Dotze viatges i mirades molt personals, tant de reconeguts artistes com de talents emergents, amb propostes internacionals d’Anu Kumar (Índia), Tomoko Daido (Japó), Zhang Kechun (Xina), Julie van der Vaart (Països Baixos), Ann-Sophie Deproost (Bèlgica) i Helena Civit Kopeinig (Àustria), i el treball de talents nacionals i locals com Jordi Esteva (Barcelona), Assaf Iglesias (Oviedo), Israel Ariño & Clara Gassull (Barcelona), Erik Estany Tigerström (Celrà, Girona), Blanca Viñas (Barcelona) i Lorena Morin (Las Palmas de Gran Canaria). 

Aquestes dotze exposicions convertiran els i les visitants en espectadors voluntaris i involuntaris a diferents espais de la ciutat de Rubí: la plaça de la Nova Estació, la plaça d’Anselm Clavé, la plaça del Dr. Guardiet, la zona de l’Escardívol, la Biblioteca Municipal Martí Taulell i el Celler Cooperatiu de Rubí.

El festival, que proposa una programació on la fotografia abraça altres disciplines com les arts plàstiques, la poesia, l’audiovisual o la música, ofereix també un ampli programa d’activitats com visites guiades, presentacions i xerrades amb els i les artistes participants, activitats de fotografia per a tota la família, tallers i projeccions

Totes les activitats són gratuïtes, excepte el taller, que necessita inscripció prèvia a info@lanuu.cat

Podeu consultar totes les activitats aquí.

Suro, de Mikel Gurrea, inaugurarà l’Alternativa 2022

La Festa del Treball Digne 2022 de @CCOOCatalunya #CulturaÉsTreball