en

Off the Wolf Lanza su EP “Spark”

El poderós indie rock de Barcelona que transforma emocions en música

Flor y Nata Records està encantada de presentar el talentós projecte Off the Wolf, originari de Barcelona, juntament amb el llançament del seu esperat EP “Spark.” La proposta musical d’Off the Wolf es basa en la transformació d’idees, emocions i moments en autèntiques cançons d’indie rock, amb tornades pop captivadores i una essència de distorsió rock.

L’EP “Spark” és una obra mestra musical que ofereix una experiència única per als amants de la música. Aquesta producció musical de primera qualitat és fruit de l’esforç i la dedicació dels membres de la banda i dels seus col·laboradors. Part de “Spark” es va enregistrar a l’estudi Mocca Records, amb l’enginyer de so Àlex Morè i la producció de Gerard Pàmies, mentre que l’altre part, que inclou les pistes “El Huracán” i “Cosmonauta Sideral,” es va enregistrar a l’estudi de Miquel Cellalbo, amb ell mateix actuant com a productor. La masterització de l’EP es va dur a terme a l’estudi Vacuum Mastering de Zaragoza, garantint un so excepcional.

Off the Wolf està format per músics apassionats i talentosos, incloent Òscar Figueras (guitarra i veu), David Farrés (baix) i Edu Carrasco (bateria). La banda es va formar a Barcelona l’any 20 i des d’aleshores ha estat compromesa a oferir una experiència musical única als seus seguidors.

Amb una comoditat natural en el format de power-trio, Off the Wolf combina les seves influències que varien des de la música rock dels anys 90 fins al rock més clàssic dels anys 70 i 80. La banda destaca pel seu enfocament bilingüe, combinant l’anglès i el català en les seves composicions, la qual cosa aporta una riquesa cultural i lírica única a les seves cançons.

L’EP “Spark” d’Off the Wolf promet oferir una experiència musical fascinant i està disponible ara per a tots els amants de la música. Podeu escoltar una mostra del seu talent a través del vídeo musical de “No sóc Jo” a https://www.youtube.com/iMfUQz1zBHQ

‘RockpelsXuklis’: Un Concert Solidari a la Sala Luz de Gas de Barcelona

Pánico en la Sala 327