en ,

‘RockpelsXuklis’: Un Concert Solidari a la Sala Luz de Gas de Barcelona

Música, Cultura i Solidaritat en un Event Inoblidable

El proper dimarts 24 d’octubre, a les 20.30 hores, la sala Luz de Gas de Barcelona serà l’escenari d’un espectacle únic, ‘RockpelsXuklis’, que combina música i solidaritat en un concert organitzat per l’AFANOC (Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya). L’obertura de portes tindrà lloc a les 20:00 hores.

L’esdeveniment compta amb la participació de la banda barcelonina Che Sudaka (@chesudaka), que celebra el seu 21è aniversari enguany. La seva actuació promet una fusió d’estils, cultures i idiomes, amb ritmes de cúmbia urbana, ska merengue, folklore llatinoamericà modern i l’actitud punk que els caracteritza. Des de 2002, han compartit la seva música lliure i independent en més de 2.000 escenaris de 50 països.

A més, l’actuació de la cantautora i compositora catalana Lydia Ruiz (@lydiaruizoficial) enriquirà la nit. Lydia Ruiz, exconcursant del programa musical “La Voz,” està a punt de publicar el seu quart àlbum d’estudi titulat ‘Leo.’ Amb arrels andaluses i influències de la música pop-rock italiana, la seva música és una expressió d’emoções i sentiments.

Les entrades per a aquest concert solidari tenen un preu de 15 euros i es poden adquirir a través de l’enllaç següent: Enllaç d’Entrades. Tota la recaptació es destinarà a l’AFANOC per millorar la qualitat de vida dels adolescents amb càncer.

Què és ‘RockpelsXuklis’?

‘RockpelsXuklis’ és un projecte de l’AFANOC creat amb l’objectiu de recaptar recursos per a les famílies amb infants i adolescents amb càncer. Aquesta iniciativa també busca donar visibilitat a la realitat dels joves que enfronten aquesta malaltia a través de la música i la cultura.

Per a més informació, podeu visitar el següent enllaç: RockpelsXuklis a AFANOC. És una oportunitat per gaudir de la música, la cultura i, al mateix temps, donar suport a una causa important.

El Saló Nàutic de Barcelona Apropa la Copa Amèrica 2024 a la Ciutadania

Off the Wolf Lanza su EP “Spark”